Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ostrá kritika Getzlafa na adresu Ovečkina

Dve superhviezdy a kapitáni svojich tímov Ryan Getzlaf (Anaheim) a Alexander Ovečkin (Washington) sa v nedeľňajšom zápase poriadne rozhnevali.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Chýbalo málo a boli v sebe. Kanadskému hokejistovi sa nepáčil spôsob súperovej hry, vraj počas zápasu zbytočne filmoval. Dosť ostro sa k celej situácii olympijský víťaz zo Soči vyjadroval aj po zápase.

"Nečakal som, že dnes sa bude takto váľať po celom pos**** m ľade. Ospravedlňujem sa za tie ostrejšie výrazy, ale je to trápne. Alexander je skvelý hokejista, tvorí hru, strieľa plno gólov, ale to ostatné je skrátka trápne ," povedal pre OC Register rozčúlený kapitán Ducks.

Ruská superhviezda tento zápas ovládla. Rus sa stal najlepším hráčom zápasu, keď si pripísal dva góly i dve asistencie. Keď práve nestrieľal góly, pil súperovi krv svojou hrou na hrane pravidiel.

Už v prvej tretine vybojoval presilovú hru, keď padol na zem po seknutí práve od Getzlafa. Obaja sa do seba hneď verbálne pustili a dvoch silákov museli odtrhnúť až rozhodcovia. Ovečkin už navyše raz v sezóne filmoval. V jednom z prvých októbrových stretnutí v ročníku predviedol pád, keď sa ho protihráč ledva dotkol. Potrebuje takýto fantastický hráč simulovať?

VIDEO: Konflikt Getzlafa s Ovečkinom:

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ocregister

Diskusia

Podobné články