Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Strhne sa v NHL bitka o Sekeru? Záujem prejavil aj Dallas

Sekeru chce aj Dallas, tréner Ruff ho pozná z BuffalaSekeru chce aj Dallas, tréner Ruff ho pozná z Buffala.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Záujem o slovenského hokejového obrancu Andreja Sekeru prejavil v NHL podľa najnovších správ zámorských médií aj Dallas Stars, ktorý vedie jeho bývalý tréner Lindy Ruff.

Dvadsaťosemročnému Sekerovi plynie posledný rok zmluva s Carolinou Hurricanes, podľa ktorej zarába 1,75 milióna dolárov ročne. V ďalšej sezóne však požadoval viac ako 5 miliónov dolárov ročne, na čo však Hurricanes zrejme nepristúpia a vymenia ho pred uzávierkou prestupov, ktorá je 2. marca. Sekera by sa stal v lete neobmedzeným voľným hráčom.

Podľa sportsnet.ca sa o slovenského obrancu intenzívne zaujíma Dallas Stars, ktorý bojuje v Západnej konferencii o play off. Sekeru totiž veľmi dobre pozná tréner Stars Lindy Ruff, ktorý ho v minulosti viedol v Buffale Sabres a preto vie, čo môže od Slováka očakávať. Dallas nedávno angažoval z Buffala švédskeho brankára Jhonasa Enrotha a generálny manažér Jim Nill chce vystužiť aj obranu.

O Sekeru prejavili záujem aj Detroit Red Wings, či Los Angeles Kings. V aktuálnej sezóne odohral 52 zápasov s bilanciou dva góly a 16 asistencií.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články