Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kane sa sťahuje, je súčasťou výmeny s Buffalom

V hokejovej NHL prebehla veľmi zaujímavá výmena medzi Winnipegom Jets a Buffalom Sabres.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hlavnú úlohu v celom transfere hral kanadský útočník kanadského tímu Evander Kane, ktorý bol už dlhšiu dobu spájaný s odchodom, najčastejšie sa však spomínal záujem Toronta Maple Leafs a Montrealu Canadiens.

Napokon jeho novým zamestnávateľom bude Buffalo, o ktorom už sám hráč údajne vedel dlhší čas: „Raz som sa už s mojím agentom a Timom Murrayom (GM Sabres) rozprával o tejto možnosti.“ Sám netají radosť, že odišiel práve do tímu Šablí: „Budúci rok majú niekoľko prvých volieb draftu, čo je veľmi vzrušujúce. Stačí, ak sa jeden alebo dvaja z tých mladých chalanov presadia a určite sa k nim pridajú aj ďalší. Buffalo ide dobrou cestou a ja sa teším na spoločné úspechy.“

Buffalo získalo okrem Kanea ešte obrancu Zacha Bogosiana, ktorý možno nijako výrazne nevyniká, ale patrí k veľmi spoľahlivým bekom, ktorý si vždy svoju úlohu zastane. Tretím do partie je brankár Jason Kasdorf, ktorý však chytá len univerzitnú ligu NCAA.

Ako protihodnota sa do Kanady sťahoval vysoký obrancu Tyler Myers, útočník Drew Stafford, ktorý nesplnil očakávania, Fín Joel Armina a voľba v prvom kole draftu 2015.

Buffalo uskutočnilo ešte jednu výmenu a to s Dallasom. Do Texasu vymenilo svoju jednotku Jhonasa Enrotha za Andresa Lindbacku a výber v druhom alebo treťom kole draftu 2016.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN.com

Diskusia

Podobné články