Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Halák v tíme Toewsa

Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák sa v jubilejnom 60. ročníku exhibičného Zápasu hviezd zámorskej NHL predstaví v tíme Jonathana Toewsa.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Ten si ho vybral spolu s ďalšími dvoma gólmanmi, svojím spoluhráčom Coreym Crawfordom z Chicaga a Robertom Luongom z Floridy. All-star víkend odštartuje sobotňajšími súťažami zručností, samotný duel je na programe v nedeľu o 23.00 h.

Zostavy exhibície si vyberali dvaja kapitáni Toews a Nick Foligno z Columbusu. Halák si zahrá s takými hviezdami ako sú Ryan Getzlaf z Anaheimu, Rick Nash z NY Rangers, či obranca Shea Weber z Nashvillu. V druhom tíme sa predstavia Anže Kopitar z LA Kings, Steven Stamkos z Tampy, alebo Alexej Ovečkin z Washingtonu.

Jubilejný 60. ročník exhibičného podujatia sa mal v Columbuse odohrať už pred dvoma rokmi, ale napokon ho zmarila výluka v profilige. Minulý rok sa Zápas hviezd nehral pred zimné olympijské hry v Soči, ale fanúšikovia Blue Jackets i celej NHL sa napokon dočkali a už tento víkend uvidia v akcii hviezdy profiligy a nováčikov, všetci sa zapoja aj do populárnych súťaží zručností. Zo Slovákov sa počas All Star víkendu predstaví iba Halák.

Zostavy Zápasu hviezd NHL 2015:

Tím Toews:

Brankári: JAROSLAV HALÁK (New York Islanders), Corey Crawford (Chicago), Roberto Luongo (Florida)

Obrancovia: Ryan Suter (Minnesota), Mark Giordano (Calgary), Brent Seabrook (Chicago), Shea Weber (Nashville), Justin Faulk (Carolina), Aaron Ekblad (Florida)

Útočníci: Jonathan Toews (Chicago), Ryan Getzlaf (Anaheim), Rick Nash (NY Rangers), Tyler Seguin (Dallas), Jakub Voráček (Philadelphia), John Tavares (NY Islanders), Vladimir Tarasenko (St. Louis), Patrice Bergeron (Boston), Patrik Eliáš (New Jersey), Tyler Johnson (Tampa Bay), Filip Forsberg (Nashville)

Nováčikovia: Johnny Gaudreau (Calgary), Mike Hoffman (Ottawa)

Tím Foligno:

Brankári: Carey Price (Montreal), Brian Elliott (St. Louis), Marc-Andre Fleury (Pittsburgh)

Obrancovia: Duncan Keith (Chicago), Oliver Ekman-Larsson (Arizona), Brent Burns (San Jose), Kevin Shattenkirk (St. Louis), Drew Doughty (LA), Dustin Byfuglien (Winnipeg)

Útočníci: Zemgus Girgensons (Buffalo), Patrick Kane (Chicago), Claude Giroux (Philadelphia), Nick Foligno, Ryan Johansen (obaja Columbus), Ryan Nugent-Hopkins (Edmonton), Anže Kopitar (LA), Steven Stamkos (Tampa Bay), Phil Kessel (Toronto), Radim Vrbata (Vancouver), Alexander Ovečkin (Washington), Bobby Ryan (Ottawa)

Nováčikovia: Jonathan Drouin (Tampa Bay), Jiří Sekáč (Montreal)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články