Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Winter Classic 2016 uvidí Foxborough

Prestížny zápas pod holým nebom, NHL Winter Classic, sa v roku 2016 uskutoční pod vedením tímu Boston Bruins, ktorý vyzve kanadský celok Montreal Canadiens.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hrať sa bude na štadióne, ktorý patrí známemu tímu NFL, New England Patriots, na Gillette Stadium vo Foxborough, štát Massachusetts. Oficiálne bude zápas pod holým nebom v roku 2016 oznámený počas tohto víkendu v Columbuse, kde sa uskutoční zápas najväčších hviezd ligy.

Bruins už raz Winter Classic hostili. Bolo to v roku 2010, kedy vo Fenway Parku porazili Philadelphiu Flyers v predĺžení. Zo súčasného kádru si však tento duel pamätá len trojica a to Patrice Bergeron, David Krejčí a Zdeno Chára. Milan Lucic bol zranený a Tuuka Rask robil dvojku Timovi Thomasovi.

„Bolo by to neuveriteľné,“ hovorí mladý obranca „Medveďov“ Dougie Hamilton. „Už minulý rok boli nejaké chýry, že by sme to mohli dostať a ja som naozaj nadšený, že sa tak stalo. Stále som dúfal a napokon by som si tam mal zahrať.“

„Ak sa tak stane, bude to vzrušujúce. Nikdy som nič také nezažil. Chcem hrať hokej von, na futbalovom štadióne. Bude to skúsenosť, na ktorú nikdy nezabudnem,“ dodal Hamilton.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN

Diskusia

Podobné články