Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kopecký: "Musím byť dôraznejší v koncovke"

Slovenský hokejista Tomáš Kopecký sa po štvorzápasovej absencii zapríčinenej zdravotnými problémami v hornej časti tela vrátil v noci na piatok do zostavy Floridy. Vo víťaznom súboji NHL na ľade Vancouvru (3:1) strávil na ľade 16 minút, počas ktorých vyslal na súperovu bránku štyri strely. Hoci 32-ročný útočník nebodoval, cítil sa so svojím výkonom spokojný.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Cítil som sa celkom dobre po štvorzápasovej absencii. Snažil som sa mať krátke striedania a nejako veľmi nešpekulovať. Mal som aj pár šancí, ale nepodarilo sa mi ich premeniť. Musím byť viac dôraznejší v koncovke," uviedol Kopecký na svojej oficiálnej webstránke.

"Panteri" prehrávali 0:1, napokon však tromi gólmi otočili duel vo svoj prospech. "Zápas sme si trochu skomplikovali na konci vylúčeniami, ale dokázali sme to ubrániť a nakoniec sme boli úspešní," spokojne konštatoval slovenský krídelník.

Duel bol špeciálny najmä pre brankára Floridy Roberta Luonga, ktorý sa do Vancouveru vrátil prvýkrát od jeho tamojšieho pôsobenia. Domáci fanúšikovia mu pripravili ovácie a niekoľko jeho výborných zákrokov ocenili skandovaním "Loo", ako keby bol stále v ich drese. Luongo strávil predtým vo Vancouveri desať rokov a Canucks priviedol aj do finále Stanleyho pohára.

"Dnešný zápas sme odohrali veľmi obetavo a všetci sme chceli veľmi vyhrať hlavne kvôli gólmanovi Loungovi, pretože on nás drží celú sezónu. A tak sme bojovali najmä za neho," dodal Kopecký, ktorého už v noci na sobotu čakal ďalší duel v Calgary.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články