Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pánik skóroval, no jeho tím padol pod Kopeckého Floridou

Včerajšia noc v zámorí bola možno chudobná na zápasy, no Slovákom sa napriek tomu darilo. Presadiť sa dokázali dvaja.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenský útočník Tomáš Kopecký sa jednou asistenciou podieľal na triumfe hokejistov Floridy v zámorskej NHL nad Torontom 6:4. Hosťom nepomohol ani gól Richarda Pánika, ktorý napokon pre zranenie zápas nedohral. Toronto viedlo po dvoch tretinách 4:2.

Pánik otvoril skóre stretnutia v 27. minúte svojim siedmym presným zásahom v sezóne, ale už o pár minút po svojom góle sa za stavu 1:1 zrazil v strednom pásme so Scottiem Upshallom a duel pre podozrenie na otras mozgu nedohral. Pánik po strete spadol na ľad a keď sa postavil, stratil rovnováhu a takmer sa znova ocitol na ľade. Napokon sám dokorčuľoval na striedačku, ale okamžite sa ho ujali lekári a 23-ročný slovenský útočník zamieril do šatne.

Panterom sa podaril parádny obrat, keď štyrmi gólmi v záverečnej dvadsaťminútovke rozhodli o víťazstve. Kopecký asistoval pri poslednom góle Floridy z hokejky Upshalla do prázdnej bránky.

Sumár:

Toronto Maple Leafs 4:6 Florida Panthers

Góly:

29. Huberdeau (Campbell, Bjugstad), 31. Hayes (Bergenheim), 43. Kulikov (Jokinen), 51. Mitchell (Huberdeau), 57. Boyes (Kulikov, Jokinen), 59. Upshall (KOPECKÝ, MacKenzie) – 27. PÁNIK (Rielly, Clarkson), 35. Polák (Lupul, Gardiner), 38. Van Riemsdyk (Franson, Bozak), 39. Kadri (Lupul, van Riemsdyk)

Slováci: Richard Pánik (1+0) 7:20, Tomáš Kopecký (0+1) 14:08

Anaheim Ducks 1:2pp Vancouver Cannucks

Góly:

47. Beauchemin (Getzlaf), 63. Fowler (Smith-Pelly, Getzlaf) – 23. Weber (Hansen, Burrows)

Zdieľajte:
Pridal: Jakub Hajduk
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články