Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tri nové kontrakty na Zemplíne, nová posila aj pod hradom Matúša Čáka

MICHALOVCE/TRENČÍN - Dres Michaloviec budú v ročníku 2024/2025 obliekať Ján Blaško, Dávid Hájnik a Patrik Gabriel. V Trenčíne bude pôsoviť obranca Michal Laurenčík. Oba kluby o tom informovali na sociálnych sieťach.
Alex Breton z Košíc by mal zamieriť do tímu HC Ambri-Piotta.
Zdroj: TASR - František Iván
Zdieľajte:

Ján Blaško prichádza na Zemplín z Erste Ligy, kde v ročníku 2023/2024 pôsobil vo farbách tímu Fehérvár Hockey Academy. Osem zápasov odohral aj v nadnárodnej Ice Hockey League. Slovenskú najvyššiu súťaž si vyskúšal v piatich zápasoch za Trenčín.

Prečítajte si aj

Bitka Česánka s Törökom.Aktéri pohronského derby posilňujú svoje tímy: Zvolen získal zámorského útočníka, Bystrica slovenského obrancu

21-ročný Dávid Hájnik je odchovancom michalovského hokeja. Naposledy pôsobil v TIPOS SHL vo farbách Modrých krídel Slovan, kde pozbieral 19 kanadských bodov v 46 štartoch.

Prečítajte si aj

Útočník Martin Pospíšil.MS 2024: Čierny scenár sa naplnil. Slovensko do štvrťfinále bez kľúčovej postavy!

Tretím do partie je Patrik Gabriel. 20-ročný rodák z Trnavy strávil posledné štyri ročníky vo Fínsku, kde obliekal dres SaiPy Lappeenranta.

Dukla Trenčín predstavil ako novú posilu obrancu Michala Laurenčíka. Urastený zadák bol naposledy hráčom Nových Zámkov, no v zbieraní posíl bude pokračovať pod hradom Matúša Čáka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články