Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nádherné gesto vo víťaznom opojení: Žilinský kapitán si odpustil bežnú vec

PREŠOV - Hokejisti prvoligového klubu DOXXbet Vlci Žilina sú víťazmi 31. ročníka TIPOS SHL a zároveň staronovým účastníkom Tipos extraligy, do ktorej postúpili po piatich rokoch.
Kapitán Žiliny Peter Galamboš.
Kapitán Žiliny Peter Galamboš. Zdroj: Terka Sabová
Zdieľajte:

Finálovú sériu s Prešovom prešli ako nôž maslom. Šarišanom nedali šancu ani na jediné víťazstvo a vymaľované bolo už po štyroch zápoleniach. Postupové oslavy sa konali na východnom Slovensku. Na odovzdanie novej Putovnej trofeje SZĽH čakal Peter Galamboš, ale aj Patrik Koyš.

Prečítajte si aj

Kanadský tréner Craig Ramsay.Talent, rýchlosť, schopnosti: Málokto mu dokáže konkurovať, hodnotí zverenca Ramsay, ktorému pomáha Cehlárik

Žilinský kapitán sa zviditeľnil nádherným gestom. Ako kapitán nezobral pohár do svojich rúk a nezamieril s ním medzi spoluhráčov, ako sa to bežne robí. Prenechal to mladšiemu spoluhráčovi, ktorý na klubovej úrovni doteraz nikdy nič nevyhral a štyri roky čakal na tento moment v drese Žiliny.

Prečítajte si aj

Slováci po víťazstve nad Nemeckom.MS 2024: Slováci urobia štyri zmeny v kádri. Počítajú s Tatarom, troch mladíkov ale nevyskúšajú
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články