Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nádherný gól a bitka v podaní Riša Pánika

Skvelú sobotnú noc zažil Richard Pánik obliekajúci dres Toronta, strelil víťazný gól a zhodil rukavice.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Dvadsaťtriročný slovenský reprezentačný útočník Richard Pánik, ktorý pochádza z Martina strelil dnes v noci svoj šiesty gól v sezóne. Aj napriek tomu, že Pánik nepatrí medzi tých najvyťažovanejších hráčov v mužstve sa dokáže presadzovať. Preukázal to aj v zápase proti Detroitu Red Wings, keď sa v 38. minúte dostal do úniku a svojimi šikovnými rukami prekonal českého brankára Petra Mrázka. Toronto si aj vďaka tomuto gólu poradilo s Detroitom 4:1.

„Snažím sa hrať čo najlepšie", povedal Pánik. „Nezáleží na tom, či hrám len päť minút, ale sústredím sa na každé ďalšie striedanie. Teraz mi tam góly padajú, takže som naozaj šťastný a teší ma to. Dúfajme, že to tak bude aj pokračovať.“

To ale nebolo všetko, čo Pánik predviedol, necelé tri minúty pred koncom riadnej hracej doby zhodil rukavice a pobil sa s obrancom Smithom. Dá sa povedať, že Pánik bez väčších problémov bitku vyhral. Absolvoval tak prvú pästnú výmenu v profi lige.

V zápase odohral necelých deväť minút, no stihol si pripísať krásny a dokonca víťazný gól, sedem trestných minút a po prvýkrát sa pobil v NHL. Dúfajme, že Richard Pánik dostatočne zapôsobil na trénera.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: HokejovySvet.sk, mapleleafs.nhl.com

Diskusia

Podobné články