Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Obdobie návratov slovenských hokejistov, vracia sa aj Meszároš

Meszároš je po otrase mozgu v poriadku, čoskoro opäť nastúpi.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Nedávno sme vám priniesli správy o návratoch našich hokejistov do tréningového procesu svojich tímov. Marián Gáborík nastúpil už v noci na stredu proti Buffalu Sabres. Zdeno Chára sa do zostavy vrátil dnes v noci a na ľade strávil takmer 25 minút. No prehre Bostonu proti Chicagu nezabránil. Ďalším hokejistom, ktorého návrat sa blíži, je Andrej Meszároš.

Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš by sa už čoskoro mal vrátiť do zostavy Buffala Sabres. Dvadsaťdeväťročný zadák vynechal uplynulých šesť zápasov NHL pre otras mozgu.

Meszároš mohol nastúpiť už v nočnom zápase proti Calgary Flames, ale napokon ho tréner do zostavy nezaradil. "Lekári mu pred pár dňami dali zelenú. V tréningoch bude teraz trochu viac zaberať a už čoskoro sa objaví späť v zostave," povedal tréner Ted Nolan pre Buffalo News.

"Šabliam" sa v poslednom čase darí, bez služieb slovenského obrancu vyhrali z uplynulých šiestich zápasov štyri. V noci na piatok si na domácom ľade poradili s Calgary 4:3, hoci ich "plamene" prestrieľali v pomere 45:19.

Meszároš odohral v tejto sezóne v drese Buffala 17 zápasov a nazbieral v nich tri asistencie.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články