Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Jágr sa posunul v 1500. zápase na piate miesto, Kopecký opäť bez bodu

Včerajšia noc bola špeciálna pre Jaromíra Jágra. Podarilo sa mu prekonať rovna dva miľníky, odohral svoj 1000. zápas a pripísal si svoj 1772 bod.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hokejisti New Jersey Devils zvíťazili v pondelkovom zápase zámorskej NHL na ľade Caroliny 2:1. Najväčšiu zásluhu mal na tom český veterán Jaromír Jágr, ktorý v noci na utorok odohral svoj jubilejný 1500. duel v základnej časti profiligy. Ku gólu pridal aj asistenciu, celkovo má na svojom konte v NHL 1772 kanadských bodov (710+1062). Obranca domácich Andrej Sekera strávil na ľade 23:24 min a bol druhým najvyťaženejším hráčom "hurikánov".

St. Louis zdolalo Floridu 4:2, 32 úspešnými zásahmi sa v domácej bránke prezentoval kanadský veterán Martin Brodeur. Útočník "panterov" Tomáš Kopecký na neho vyslal päť streleckých pokusov, čo bolo najviac spomedzi hosťujúcich hráčov.

V treťom pondelkovom zápase vyhral New York Rangers nad Pittsburghom 4:3 po predĺžení

Sumár:

Pittsburgh Penguis 3:4pp New York Rangers

Góly:

Spaling (Crosby, Downie), Miller (St Louis, Moore), Mash (Zuccarello, Brassard), Hayes (-), Malkin (Sutter, Comeau), Downie (Spaling, Scuderi), Klein (McDonagh, Moore)

New Jersey Devils 2:1 Carolina Hurricanes

Góly:

Faulk (Nestrašil, Hainsey), Jágr (Gomez), Henrique (Jágr, Gomez)

Slováci: Andrej Sekera (0+0), 23:24

Florida Panthers 2:4 St Louis Blues

Góly:

Lapierre (Porter, Reaves), Cole (Lehtera, Tarasenko), Bjugstad (Fleischmann, Gudbranson), Ekblad (Jokinen, Campbell), Porter (Jackman), Stastny (-)

ANKETA: Dokáže sa Jágr prebojovať na celkové druhé miesto za Gretzkyho?

  • Áno

    50%

  • Nie

    50%

Zdieľajte:
Pridal: Jakub Hajduk
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články