Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan zbrojí na budúcu sezónu. Z Banskej Bystrice získal silového krídelníka

BRATISLAVA - Slovenský hokejový útočník Alex Výhonský po troch rokoch ukončil pôsobenie v Banskej Bystrici a zamieril do Slovana Bratislava. S vedením "belasých" podpísal ročnú zmluvu s opciou. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 38098
Zdieľajte:

"Alex je hráč, ktorý zapadá do našej koncepcie. Je výborný korčuliar, hrá štýlom silového útočníka, ktorý je efektívny v rohoch klziska a aj v predbránkovom priestore v oboch pásmach. Vieme ho využiť v rovnovážnom stave, ale aj v oslabeniach. Navyše jeho charakter a vôľové vlastnosti patria medzi jeho ďalšie prednosti, ktoré budeme počas sezóny potrebovať," povedal športový manažér Slovana Oto Haščák.

Prečítajte si aj

Ydgh xgfb xgbg yhx.Veľká tragédia! V Chomutove našli nehybné telo strýka slovenských bratov

Výhonský má za sebou sezónu, v ktorej si 18 kanadskými bodmi (9+9) vytvoril osobné maximum v slovenskej extralige. "O tom, že Slovan má záujem o moje služby, som sa dozvedel už začiatkom roka prostredníctvom agenta. Slovan je klub s veľkou históriou a silným zázemím. Teším sa na novú výzvu a fanúšikov. Po vlaňajšej sezóne si všetci uvedomujeme, že nás čaká veľa práce, aby sme dosiahli spoločný cieľ a tešili ľudí dobrým hokejom," povedal pre klubovú stránku.

Prečítajte si aj

HC Slovan spúšťa predstavovanie posíl. Prvým novicom je čerstvý majster z Košíc

Prečítajte si aj

Michalovce premiešali realizačný tím. Novým asistentom trénera sa stal strieborný medailista z MS 2012
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články