Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Pohovor na Slovane mal zmysel. Pardavý si želá jednu vec

ZVOLEN - Hokejisti Zvolena nezdolali v domácom šlágri 41. kola Tipos extraligy vedúci bratislavský Slovan. Po prehre 0:2 sa tak bodovo nedotiahli na svojho súpera z hlavného mesta Slovenska, navyše prišli aj o druhú pozíciu, pretože ich preskočili o skóre dovtedy tretie Košice. Hokejisti spod Pustého hradu zaznamenali štvrtú prehru po sebe, čo sa stalo trénerovi Petrovi Oremusovi po prvýkrát od príchodu do zvolenského mužstva v jeho tretej sezóne.
Zdroj: 44491
Zdieľajte:

"Dnes bolo pre mňa dôležité, že sme na ľade dokázali, ako veľmi silným mužstvom sme. Ten ´gólik´ síce do bránky nepadol, no v tejto chvíli mi to až tak nevadí, nakoľko predvedená hra bola z našej strany vynikajúca. Chlapcom nemôžem nič zlé povedať a v správnu dobu im padnú aj góly do siete súpera," povedal.

Prečítajte si aj

Kapitáni a strelci ostávajú vo svojich kádroch. Bývalé opory Slovana s novými zmluvami

Zvolenčania za stavu 0:1 nevyužili v tretej tretine ani dvojminútovú presilovku o dvoch hráčov. "Aj také bývajú situácie a momenty v sezóne, že ten gól nedáte. My sme ho nedali ani z tých situácií, z ktorých to je potrebné. Avšak to, čo som potreboval od chlapcov, tak to na ľade predvádzali," vyjadril sa k nevyužitým početným výhodám Oremus.

Pozrite si aj

VIDEO Nenechal sa zahanbiť, Lopušanovej brat vykúzlil ukážkové sólo

Slovan má po piatkovej výhre na prvom mieste tabuľky náskok šesť bodov pred Košicami a Zvolenom. Po dvoch prehrách preukázal v šlágri kola pod Pustým hradom tímový a obetavý výkon. Práve ten vyzdvihol tréner bratislavského celku Ján Pardavý: "Rozprávali sme sa po predchádzajúcich nevydarených zápasoch, že musíme preniesť do tohto duelu vo Zvolene timovosť a tak sa aj stalo. Hráči, ktorí chodili na oslabenia a brankár Hlavaj, boli neskutoční. Pre mňa je pozitívom, že chlapci hrali ako tím od prvej do šesťdesiatej minúty. Aj keď nás Zvolen prestrieľal, tak my sme bojovali, malé veci sme robili správne a vyhrávali sme buly, blokovali dôležité strely. Keď sme už niečo pokazili, tak tam bol v bránke Samo Hlavaj."

Pozrite si aj

VIDEO Martin Réway sa vracia do starých čias. Jeho utorkové kúsky valcujú internet

Pardavý si teraz želá, aby jeho tím v zostávajúcich troch dueloch základnej časti definitívne potvrdil prvé miesto v tabuľke, k čomu poznamenal: "Zabudli sme na zlé veci, pozeráme sa dopredu. Aj teraz oslávime víťazstvo iba chvíľu a pozeráme sa už na najbližší zápas v nedeľu. Do konca základnej časti zostávajú tri stretnutia a ja dúfam, že nás čaká dlhá a veľká sezóna."

Pozrite si aj

VIDEO Gól, ktorý spojil hokejové Slovensko: Legendárna Demitrovka má 13 rokov
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články