Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kapitáni a strelci ostávajú vo svojich kádroch. Bývalé opory Slovana s novými zmluvami

PRAHA - Českí hokejoví útočníci Michal Řepík a Radek Smoleňák predĺžili kontrakty v Sparte Praha, respektíve Hradci Králové.
Zdroj: 44487
Zdieľajte:

Řepík pôsobí v špičkovom českom klube od ročníka 2019/20. Hneď sa stal kapitánom tímu a zaradil sa medzi silné ofenzívne články. "Od začiatku rokovaní prejavoval veľkú túžbu pokračovať v Sparte. Rovnako my sme ho chceli udržať za každú cenu. Je to sparťan a jeho snom je získať titul s našim klubom," povedal k predĺženiu spolupráce do konca sezóny 2025/26 s 34-ročným kvalitným hokejistom športový manažér Jaroslav Hlinka. Michal Řepík odohral za Spartu 218 zápasov s bilanciou (106+83).

Prečítajte si aj

Ponuka, ktorá sa neodmieta. Hlavným dejiskom bude Liptovský Mikuláš

Ďalší klub českej Tipsport extraligy Mountfield HK Hradec Králové uzavrel nový kontrakt so skúseným útočníkom a kapitánom Radkom Smoleňákom. 36-ročný rodák z Prahy hráva v tíme šiesty rok. "Radek je neoddeliteľnou súčasťou nášho klubu a v kabíne je jednou z vedúcich osobností. Mal obrovský záujem pokračovať a musím povedať, že sme po určitej dobe došli k dohode, ktorá vyústila v podpis novej zmluvy. Tá je postavená veľmi motivačne a vyhovuje obom stranám," uviedol generálny manažér klubu Aleš Kmoníček. Smoleňákova vizitka v Hradci je 261 duelov (91+80).

Pozrite si aj

VIDEO Nenechal sa zahanbiť, Lopušanovej brat vykúzlil ukážkové sólo

Pozrite si aj

VIDEO Martin Réway sa vracia do starých čias. Jeho utorkové kúsky valcujú internet
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články