Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ovečkin prišiel do kabíny Toronta a ospravedlnil sa Komarovovi

V nočnom zápase NHL medzi Washingtonom Capitals a Torontom Maple Leafs prišlo k nepeknému stretu. Kapitán Capitals si ale svoju chybu uvedomil a po zápase sa ospravedlnil hráčovi Toronta Maple Leafs Komarovovi.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Všetko sa to udialo v druhej minúte poslednej tretiny zápasu. Leo Komarov práve opúšťal cúvajúc útočné pásmo svojho tímu, keď do neho zo zadu vrazil práve ruský snajper Alexander Ovečkin. Fínsky obranca sa síce z ľadu pozviechal a odišiel po vlastných, no do zápasu už nezasiahol. Podľa informácii sa po zrážke necítil dobre a momentálne čaká na ďalšie vyšetrenia, no už sa cíti oveľa lepšie.

Boli spoluhráčmi

Bola v tom pomsta, alebo to bolo neúmyselné? To je momentálne asi najčastejšie kladená otázka. Obaja totiž hrávali počas Lock-outu v Dyname Moskva. Dokonca hrali v jednej formácii. Preto sa skôr prikláňame k neúmyselnému hitu, no pravdu vedia iba samotní aktéri.

Prišiel sa ospravedlniť

Ovečkin sa ale po zápase zachoval chlapsky. Kapitán Washingtonu Capitals išiel do kabíny Toronta Maple Leafs, kde sa Leovi ospravedlnil a obaja sa objali.

Iný názor na celú situáciu má ale kouč Toronta, Randy Carlyle, ktorý celú situáciu okomentoval slovami: „Oops, trafil som ťa schválne."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, thescore.com

Diskusia

Podobné články