Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zaujímavý prestup v Poprade. Pod Tatry prišiel zvučný hráč, ktorý tam hral aj KHL

POPRAD - Do kádra hokejistov HK Poprad pribudol slovenský hokejista Rastislav Špirko. Útočník sa do slovenskej najvyššej súťaže vracia po takmer troch sezónach. Klub informoval o novej posile na oficiálnej webstránke.
Zdroj: 44421
Zdieľajte:

"Kontaktoval ma tréner Mikula, ktorý ma dobre pozná z pôsobenia vo Zvolene. Mne sa skončila sezóna príliš skoro a preto som rád, že prišla táto ponuka," povedal 38-ročný útočník po príchode do Popradu. Špirko počas kariéry pôsobil v Česku (Pardubice, Kometa Brno, Třinec) aj ruskej KHL (Lev Poprad, Jekaterinburg, Spartak Moskva, Chabarovsk). Na Slovensku obliekal dresy Martina, Nových Zámkov, Zvolena a Trenčína. Predchádzajúce dve sezóny hral za maďarský Debrecín v nadnárodnej Erste Lige, kde bol najproduktívnejším hráčom mužstva.

Prečítajte si aj

HC Košice získal ôsmeho cudzinca. Ceman ho pozná, Spilar nevylučuje ďalšie úpravy

"Poprad sa za posledné roky stabilizoval a je veľmi kvalitnou organizáciou, ktorá má za sebou výborné výsledky. Síce teraz nie sú na mieste, kde by chceli byť, ale ja sa teším, že budem súčasťou tohto tímu. Fanúšikovia ma za tie roky poznajú, vedia, že som kreatívny typ hráča. Na Poprad mám len tie najlepšie spomienky, keď som tu pôsobil počas hrania v KHL," skonštatoval Špirko.

Prečítajte si aj

FOTO a VIDEO ZŠ Pavla Demitru v Trenčíne ožil. Dukla odkazuje ľuďom, že sa majú na čo tešiť

Pozrite si aj

VIDEO Unikátne zábery. Takto sa cíti hokejový brankár na rozcvičke

Prečítajte si aj

Nepríjemnosť pre Washington. Alexander Ovečkin na dobu neurčitú opúšťa Capitals
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články