Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HC Košice získal ôsmeho cudzinca. Ceman ho pozná, Spilar nevylučuje ďalšie úpravy

KOŠICE - Do kádra hokejistov HC Košice pribudol 28-ročný americký útočník Hunter Fejes. Po jeho príchode je na súpiske "oceliarov" osem legionárov, pričom do jedného zápasu môžu zasiahnuť maximálne siedmi. Klub informoval o novej akvizícii na oficiálnej stránke.
Zdroj: 43540
Zdieľajte:

Fejesa draftoval v roku 2012 Phoenix Coyotes zo 178. miesta, ale do NHL sa nepresadil. Jeho zámorská kariéra sa odvíjala v nižších súťažiach. Za sebou má už aj skúsenosti s európskym hokejom, predovšetkým s medzinárodnou súťažou EBEL/IceHL a pôsobil aj v druhej najvyššej švédskej súťaži. Sezónu 2022/2023 začal v zámorskej ECHL. V drese Orlando Solar Bears v nej odohral 21 zápasov, v ktorých nazbieral 7 kanadských bodov za 7 gólov a 10 asistencií.

Prečítajte si aj

Nepríjemnosť pre Washington. Alexander Ovečkin na dobu neurčitú opúšťa Capitals

"Chceli sme hráča, ktorý hrá fyzický hokej a dokáže skórovať najmä v hre 5 na 5. Huntera poznám osobne z čias, keď hrával proti tímu, ktorý som trénoval a zaujal ma svojou bojovnosťou a ťahom na bránku," povedal tréner HC Košice Dan Ceman pre klubovú stránku. Športový manažér Gabriel Spilar nevylúčil ani ďalšie zmeny v posledný deň prestupového obdobia: "Káder sme doplnili o rýchleho krídelníka a uvidíme, čo prinesie posledný prestupový deň."

Prečítajte si aj

FOTO a VIDEO ZŠ Pavla Demitru v Trenčíne ožil. Dukla odkazuje ľuďom, že sa majú na čo tešiť

Pozrite si aj

VIDEO Unikáte zábery. Takto sa cíti hokejový brankár na rozcvičke
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články