Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Fantastický výkon Jaroslava Haláka, triumf aj pre Tatara

NEW YORK - Slovenského brankára Jaroslava Haláka vyhlásili za prvú hviezdu nočného zápasu NHL, v ktorom hokejisti New Yorku Rangers zdolali Vegas Golden Knights 4:1. Zneškodnil 33 striel hostí a pripísal si piate víťazstvo za sebou. Z víťazstva sa tešil aj útočník New Jersey Tomáš Tatar, ktorého tím uspel v Dallase 3:2 po predĺžení.
Zdroj: 44279
Zdieľajte:

Halák inkasoval iba v 25. minúte, keď ho za stavu 2:0 prekonal Phil Kessel. Americký útočník strelou spoza bránkovej čiary využil odraz puku od brankára a znížil na priebežných 2:1. Tomáš Tatar nastúpil v tretej formácii Devils a na ľade prvýkrát v sezóne menej ako 10 minút. Do štatistík si pripísal jeden mínusový bod a jednu strelu. Do kanadského bodovania sa nezapísal v šiestom stretnutí za sebou.

Prečítajte si aj

TEL: Rekord Zvolena skončil, extra bod pre Poprad zariadil Kotvan, Tamáši zarmútil Steel arénu

Nebodoval ani Adam Ružička, ktorý sa po troch zápasoch vrátil do zostavy Calgary. Vo štvrtej formácii odohral takmer 7:39 min a prezentoval sa 25-percentnou úspešnosťou na buly. Jeho tím zvíťazil na ľade Seattlu 5:2.

Hráči Caroliny zvíťazili po dramatickom závere nad San Jose 5:4 po predĺžení. V čase 58:08 Mario Ferraro gólom do prázdnej bránky upravil na priebežných 4:2 pre hostí, no Sebastian Aho a Martin Nečas vyrovnali skóre. Nečas následne v predĺžení dokonal obrat domácich a v druhom zápase po sebe strelil víťazný gól v predĺžení. Nečas sa stal iba piatym hráčom v histórii NHL, ktorý strelil vyrovnávajúci gól v poslednej minúte riadneho hracieho času a následne skóroval už v prvej minúte predĺženia.

Prečítajte si aj

Žilina si vypýtala hráča Prešova, Poprad sťahuje svojho mladíka z hosťovania

New York Islanders zastavili sériu prehier na čísle šesť. Na domácom ľade zdolali Detroit 2:0. Hokejistom Floridy nepomohlo v domácom zápase s Los Angeles ani 48 striel a "kráľom" podľahli 3:4. Hráči Toronta bez najproduktívnejšieho hráča tímu Austona Matthewsa podľahli doma Ottawe 2:6. Najslabší tím súťaže Columbus zaznamenal 34. prehru v sezóne, keď na ľade Vancouveru podľahol 2:5.

Prečítajte si aj

NHL: Miloš Kelemen dohral

Carolina - San Jose 5:4pp

Florida - Los Angeles 3:4

New York Islanders - Detroit 2:0

New York Rangers - Vegas 4:1

Toronto - Ottawa 2:6

Dallas - New Jersey 2:3pp

Vancouver - Columbus 5:2

Seattle - Calgary 2:5

Pozrite si aj

VIDEO Absolútne neférová pästná výmena na Slovane: Obranca tĺkol ako nepríčetný

Prečítajte si aj

Juraj Valach získal nový klub. Prvý raz v kariére bude hrať na východe
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články