Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Spišská Nová Ves nespí ani počas Vianoc: Prichádza produktívny Američan

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Káder tímu HK GROTTO Spišská Nová Ves rozšíri americký útočník Nolan LaPorte. Klub o tom informoval na sociálnej sieti Facebook.
Zdroj: 43996
Zdieľajte:

30-ročný Američan prichádza zo škótskeho tímu Glasgow Clan, kde bol mimoriadne produktívny. V uplynulom ročníku odohral 50 duelov, v ktorých nazbieral až 47 kanadských bodov.

Prečítajte si aj

MS 20 2023: Ktorý Kanaďan si zahral slovenskú najvyššiu súťaž?

V prebiehajúcej sezóne sa predstavil v siedmych dueloch, v ktorých mal bilanciu 4+2. Prevažnú časť kariéry strávil tento 180 centimetrov merajúci forward v USA. Najviac zápasov absolvoval v súťažiach ECHL a NCAA.

Prečítajte si aj

MS U20 2023: Slováci majú za sebou Štedrý deň, Repčíkova báseň zožala ovácie

“Posledné týždne sme na trhu intenzívne hľadali hráča, ktorý je efektívny v zakončení, lebo s touto činnosťou sa dlhodobo trápime. Nolan je pravák s dobrou strelou, ktorý má v sebe mix hokejových zručností a zámorského dôrazu. Na Nolana sme dostali výborné referencie z jeho posledného pôsobiska a veríme, že nám pomôže v presilových hrách, ktoré budú rozhodujúce v ďalšom priebehu sezóny. Na ďalšom posilnení kádra klub pracuje,” uviedol Richard Rapáč pre klubový web.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články