Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS U20 2023: Slováci majú za sebou Štedrý deň, Repčíkova báseň zožala ovácie

MONCTON - Slovenskí hokejisti do 20 rokov si užili Štedrý deň v Kanade. Po presune do dejiska šampionátu ich čakala tradičná večera a príjemná atmosféra.
Zdroj: 43994
Zdieľajte:

Slovenskí mladíci dostali po príchode do Monctonu voľno. Čakala ich Štedrá večera, počas ktorej ochutnávali kanadské podoby tradičných slovenských jedál.

Prečítajte si aj

VIDEO Útočník Minnesoty zranil Svečnikova, teraz si vypočul verdikt NHL

Na stole nechýbala typická kapustnica, zemiakový šalát, ale ani ryba. „Jedlo nebolo až také podobné tomu, na aké sme zvyknutí doma, ale súhlasím so spoluhráčmi, že v porovnaní s minulým rokom to bolo lepšie. Kuchári sa tentoraz viac posnažili,“ uviedol Maxim Štrbák.

Prečítajte si aj

Slovenský strelec si predĺži svoj pobyt v zahraničnom klube

Hráči národného tímu si rozbalili aj vianočné darčeky. Pod stromčekom ich čakala kniha o Craigovi Ramsaym, či doplnky stravy a vitamíny od lekárne BENU.

Prečítajte si aj

Matúš Sukeľ spečatil svoju budúcnosť do roku 2025

Náročnú úlohu recitátora dostal Peter Repčík, ktorý ju zvládol skutočne bravúrne: „Pán tréner Štrbák ma pozná od detstva a oslovil ma, či nemám niečo v repertoári. Pamätal som si zopár básničiek, táto sa hodila k danej situácii, a tak som to skúsil. Vybral som si dielo Výstrel z motyky od Jozefa Urbana, s ktorým som obsadil v minulosti druhé miesto na krajskom kole v súťaži Hviezdoslavov Kubín.“ Jeho slová ocenili všetci členovia priamo pri večeri potleskom v stoji.

Prečítajte si aj

AHL: Regenda sa na Vianoce odviazal, jeho výborný výkon zabolel krajana

Našich mladých reprezentantov čakajú ešte dva tréningové dni a do šampionátu vstúpia v utorok o 17:00 proti Fínsku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk/Tlačová správa

Diskusia

Podobné články