Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Výmena Haláka sa Rangers nevyplatila, Tkachuk dosiahol krásnu métu

NEW YORK - Hokejisti New Yorku Rangers prehrali v nočnom domácom stretnutí NHL s Ottawou Senators 2:3 po predĺžení. Dva presné zásahy hostí zaznamenal Brady Tkachuk, ktorý sa postaral aj o rozhodujúci zásah a pridal aj asistenciu. Slovenský brankár Jaroslav Halák, ktorý pred dvoma dňami vychytal proti Ottawe svoje prvé víťazstvo v sezóne, bol tentokrát na striedačke domáceho tímu.
Zdroj: 43806
Zdieľajte:

Prednosť dostal Igor Šesťorkin, ktorý mal 34 úspešných zákrokov. Tkachuk ho prekonal 18 sekúnd pred koncom predĺženia. Pre 23-ročného amerického krídelníka to bol 100. gól v NHL, zároveň odohral svoj 300. zápas.

Prečítajte si aj

Roky sa nedajú zastaviť a prichádza dôchodok. S kariérou sa lúči slovenský matador

Prehru zaknihoval aj druhý newyorský tím Islanders, ktorý doma nestačil na Nashville. Pod triumf hostí 4:1 sa podpísal najmä brankár Kevin Lankinen, ktorý mal 48 úspešných zákrokov. Bol to Lankinenov prvý štart od 23. novembra a prvé víťazstvo od 3. novembra, keď mal 29 zákrokov pri triumfe 4:1 proti Calgary Flames. Útočník "predátorov" Matt Duchene zaznamenal gól a dve asistencie, Filip Forsberg a Roman Josi si pripísali gól a asistenciu.

Prečítajte si aj

Najväčšia posila Prešova si už v metropole Šariša neškrtne. Klub ju poslal preč

Vydarený návrat do zostavy Columbusu má za sebou Patrik Laine, ktorý po absencii v siedmich zápasoch pre zranenie členka strelil dva góly vo Winnipegu. Domáci Jets podľahli Blue Jackets 1:4.

Prečítajte si aj

FOTO Rekonštrukcia ZŠ Pavla Demitru v plnom prúde. Trenčín pozná približný dátum návratu

New York Rangers - Ottawa Senators 2:3pp

New York Islanders - Nashville Predators 1:4

Winnipeg Jets - Columbus Blue Jackets 1:4

Prečítajte si aj

Juraj Slafkovský sa v rýchlom strieľaní gólov Slovákov umiestnil na druhom mieste: Prvenstvo drží veterán na odpočinku
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články