Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Výtržnosť medzi Spišskou Novou Vsou a Trenčínom má dohru

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Piatkový zápas 13. kola Tipos extraligy medzi Spišiakmi a Trenčanmi narušil výtržník.
Zdroj: 43530
Zdieľajte:

Odohrávala sa 57. minúta stretnutia. Hostia z Trenčína boli pred presilovou hrou a zobrali si oddychový čas. Vtedy však pred ich lavičku dopadla dymovnica a okolie sa zafarbilo nažlto. Rozhodcovia duel prerušili a poslali aktérov do kabín. Približne po desiatich minútach sa hokej dohral.

Prečítajte si aj

VIDEO Parádna noc pre Šimona Nemca

Spišská Nová Ves okamžite zverejnila stanovisko. V sobotu dopoludnia je už situácia vyriešená a ďalšie stanovisko klubu prinášame v plnom znení bez redakčných úprav:

Prečítajte si aj

Kam pôjde ďalej? Slovenský matador sa vypýtal preč z kádra slávnej značky

"Je nepochopiteľné, že si niekto v 21. storočí v dobe, keď je každé miesto na zimnom štadióne strážené kamerovým systémom dovolí svojim arogantným správaním ohroziť zdravie hráčov a divákov, resp. priebeh športového zápasu. Vedenie HK Spišská Nová Ves udeľuje páchateľovi doživotný zákaz vstupu na zimný štadión počas organizácie domácich hokejových zápasov! Všetky vzniknuté škody si voči previnilcovi zosobníme. Zároveň ďakujeme nášmu bezpečnostnému manažérovi, SBS službe a fanúšikom, ktorí prispeli k identifikácii páchateľa. Predmetnú vec preberie v najbližších dňoch do rúk polícia SR. Veríme, že podobné veci už nebudeme musieť nikdy riešiť! Ďakujeme všetkým normálnym fanúšikom za vytváranie skvelej atmosféry na našom štadióne. Zároveň chceme upozorniť fanúšikov, že od ďalšieho zápasu, kvôli vzniknutému incidentu budú prebiehať pri vstupe na zimný štadión prísnejšie kontroly."

Pozrite si aj

VIDEO 2000 ľudí sa zomklo v amatérskej súťaži: Atmosféra, akú môžu závidieť aj v extralige
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články