Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

DOXXbet Žilina opäť zbrojila

Extraligový hokejový klub MsHK DOXXbet Žilina sa dohodol na spolupráci do konca sezóny so svojím odchovancom Michalom Kokavcom.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Tridsaťjedenročný krídelník však ešte nenastúpi v piatkovom zápase na ľade ŠHK 37 Piešťany. "Je pravda, že Kokavec s mužstvom trénuje od stredy. Ústne sme sa dohodli na zmluvu do konca sezóny, lenže v Piešťanoch hrať nebude. Uvidíme ako sa nám podaria vybaviť administratívne záležitosti a samozrejme musí sa samotná zmluva spečatiť podpisom. Za týchto okolností verím, že v nedeľu doma proti Košiciam bude Michal Kokavec k dispozícii," uviedol pre oficiálnu stránku klubu športový riaditeľ Imre Valášek.

Kokavec odštartoval kariéru v Žiline, niekoľko sezón pôsobil v Slovane Bratislava a hral aj v Skalici, či Banskej Bystrici. V sezóne 2013/2014 zamieril do Kazachstanu, kde obliekal dres Arystanu Temirtau, prebiehajúci ročník odštartoval v HK Almaty. Žilina rokuje aj o príchode ďalších hráčov, tento týždeň získala okrem Kokavca aj obrancu Josefa Jindru.

V Piešťanoch chcú "Vlci" pretrhnúť nelichotivú sériu bez výhier, ktorú odštartovala prehra so Skalicou: "Celkovo sme zlepšili hru v oslabení, no nedávame góly. Potrebujeme väčší dôraz, dravosť a väčšiu chuť po góle a víťazstve," povedal pre oficiálny web asistent trénera Martin Groma. V piatkovom zápase budú tímu chýbať viacerí hráči, no tréneri už môžu počítať s Jaroslavom Kristekom. "Dlhodobo sú mimo Dlouhý a Jabrocký, pre chorobu chýba Bobček a problémy so zápästím má Ján Šimko," dodal Groma.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články