Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Michalovce zlanárili druhú letnú posilu, do Dukly zamieril útočník HK Poprad

MICHALOVCE - Novou posilou extraligového klubu HK Dukla Ingema Michalovce sa stal útočník Peter Bjalončík. Zemplínčania o tom informovali na oficiálnej stránke.
Zdroj: 39880
Zdieľajte:

Dvadsaťtriročný popradský rodák bol súčasťou materského klubu od sezóny 2016/17, kde začínal ešte ako junior. Na rok si však odskočil do francúzskeho Nice na hosťovanie. Pred rokom získal s Popradom striebornú medailu po neúspešnom finále so Zvolenom.

Prečítajte si aj

Päť nových zmlúv vo Zvolene

„Bude to moja prvá skúsenosť s iným klubom v lige. Veľmi sa teším na pôsobenie v Michalovciach. Potreboval som už nový impulz, novú výzvu a tú som našiel práve v Michalovciach. Verím, že budem dostávať veľa priestoru na ľade. Všetko ale závisí odo mňa, ako sa chytím a aj od trénera. Indície určite sú také, žeby moja úloha v tíme bola väčšia, ako v Poprade,“ uviedol Peter Bjalončík pre oficiálnu stránku Zemplínčanov.

Prečítajte si aj

MS 2022: Hráčov Česka čaká po blamáži pohovor, tamojšie médiá si ich podali

V nedávno skončenom ročníku odohral za Poprad 47 zápasov s bilanciou (13+12). Michalovčania majú k dnešnému dňu okrem Bjalončíka ďalších štyroch hráčov - Tomáša Vošvrdu, Adama Stripaia, Dávida Buca a Radovana Puliša.

Prečítajte si aj

MS 2022: Šampionát končí pre slovenského mladíka

Prečítajte si aj

MS 2022: Slováci hlásia problémy, Lašák vie, kto bude chytať v stredu, Fehérváry čaká na zaradenie
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články