Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Michal Handzuš: Šok i sklamanie a nevieme, čo budeme robiť

BRATISLAVA - Piatkové zasadnutie Kongresu Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH), na ktorom mali delegáti voliť prezidenta SZĽH, nebolo uznášaniaschopné. Výkonný výbor SZĽH musí do 60 dní zvolať nové zasadnutie Kongresu SZĽH.
Zdroj: 42045
Zdieľajte:

Bývalý slovenský reprezentant Michal Handzuš sa po ukončení hráčskej kariéry venuje primárne hokejovej mládeži. V súčasnosti zastáva post predsedu klubu BARANI Banská Bystrica a ako člena VV SZĽH ho na Kongrese zaujímali najmä body týkajúce sa reformy mládežníckych súťaží:

Prečítajte si aj

Sklamaný Miroslav Šatan: Skupinka extraligových klubov zarezala mládež

"Moja téma je mládež, keďže som aj v mládežníckom klube. Viem, na čom pracovalo veľa ľudí. Toto bolo teraz zrušené a neviem, či bude čas to schváliť, aby to bolo možné pripraviť na ďalšiu sezónu. Ak sa to nestihne, deti stratili rok na možné rozvíjanie sa. Neviem, či to budeme vedieť v tejto situácii spraviť." Handzuš je z neuskutočnenia piatkového kongresu znechutený:

Prečítajte si aj

Kongres SZĽH sa nekonal, voľby sa odkladajú!

"Je to pre mňa obrovský šok a sklamanie. Nerozumiem tomu. Upozorňoval som, že toto nie je iba volebný kongres, mali sme diskutovať o novom systéme v mládežníckom hokeji, mal to byť dôležitý krok pre celý slovenský hokej. Tá skupina ľudí na to nemyslela. Po neúspešnej prezentácii tam zostali zástupcovia mládežníckych klubov ešte hodinu a boli úplne znechutení. Nevieme, čo budeme robiť."

Prečítajte si aj

NHL: Gólový únik Fehérváryho, Ovečkin dva kroky od Gretzkyho
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články