Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Ružička zabodoval a Calgary berie víťazstvo

NEW YORK - Slovenský hokejista Adam Ružička prispel jednou asistenciou k víťazstvu Calgary v nočnom zápase NHL nad Edmontonom 3:1. Bol to pre neho ôsmy bod (4+4) v sezóne, v ktorej odohral zatiaľ 20 stretnutí. Dvomi gólmi sa na výhre Flames podieľal Tyler Toffoli, Johnny Gaudreau pomohol k úspechu gólom a asistenciou.
Zdroj: 41981
Zdieľajte:

Ružička sa po štyroch zápasoch strávených na tribúne vrátil do zostavy Calgary a v polovici duelu prihral na víťazný gól Flames. Za stavu 1:0 pre domácich našiel bekhendom na útočnej modrej na ľavej strane úplne voľného Toffoliho a ten strelou z kruhu na buly druhýkrát v zápase prekonal Mikka Koskinena v bránke Oilers.

Prečítajte si aj

VIDEO Klub HC Nové Zámky dostal za pravdu, odniesol si to videorozhodca z Popradu

Flames bodovali v 13. domácom zápase v sérii (12 víťazstiev, jedna prehra za bod). V Scotiabank Saddledome prehrali v riadnom hracom čase naposledy 13. januára, keď podľahli Ottawe (1:4). Brankár Jacob Markström sa na víťazstve podieľal 27 úspešnými zákrokmi. Dvadsaťdvaročný Ružička odohral 8:07 min., pripísal si aj jednu strelu na bránku a plusku, vyhral tri z ôsmich vhadzovaní.

Pozrite si aj

VIDEO Šou Júliusa Hudáčka: K hokeju pripojil futbalové kúsky v drese slovenského reprezentanta

Buffalo - Florida 1:6

Boston - Los Angeles 2:3pp

Columbus - Toronto 4:5

New York Islanders - Colorado 4:5

Calgary - Edmonton 3:1 /RUŽIČKA za domácich 0+1/

Prečítajte si aj

Jágr prináša pomoc pre Ukrajinu: HC Sparta Praha vyhovel jeho prosbe
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články