Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Klub HC Nové Zámky dostal za pravdu, odniesol si to videorozhodca z Popradu

NOVÉ ZÁMKY - Extraligový klub HC Nové Zámky ešte v polovici februára podal sťažnosť na videorozhodcu Vladimíra Martinka z Popradu. Informuje o tom jeho sociálna sieť.
Zdroj: 41173
Zdieľajte:

Vedenie novozámockého klubu reagovalo na nesprávne posúdenie situácie, pri ktorej mužstvo inkasovalo gól od hráčov Liptovského Mikuláša. Nové Zámky deklarovali, že došlo k ovplyvneniu výsledku, keď prehrali 3:5.

Pozrite si aj

VIDEO Šou Júliusa Hudáčka: K hokeju pripojil futbalové kúsky v drese slovenského reprezentanta

"Situácia, pri ktorej sa puk dostane do bránky ako priamy dôsledok „zreteľného pohybu kopnutia“, bude považovaný za gól dosiahnutý neoprávnene a tento gól sa neuzná. „Zreteľný pohyb kopnutím“ na účely posudzovania videozáznamu je taký, pri ktorom video jasne ukazuje, že útočiaci hráč kopnutím nohy alebo korčule úmyselne odpálil puk a následne prenikne do bránky. Gól neplatí v situácii, v ktorej útočiaci hráč odpáli puk svojou korčuľou do siete (a to ani následným odrazením od iného hráča, pokiaľ nejde o hokejku spoluhráča) pomocou „zreteľného pohybu kopnutia," znie výklad pravidiel bodu 37.4, ktoré vysvetľuje zreteľný pohyb podkopnutia.

Prečítajte si aj

Tampa Bay aktérom šialeného momentu: Blesky prekonali štrnásťročný rekord

Komisia rozhodcov dôsledne preskúmala sťažnosť Nových Zámkov a cez víkend padol konečný verdikt. Videorozhodca daného zápasu pán Vladimír Martinko od prešetrenia tejto sťažnosti nebol delegovaný na žiadne stretnutie Tipos extraligy do konca základnej časti.

Prečítajte si aj

Fínske kluby získali troch zlatých olympionikov z Pekingu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články