Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Jágr prináša pomoc pre Ukrajinu: HC Sparta Praha vyhovel jeho prosbe

PRAHA - Legendárny český hokejový útočník a majiteľ klubu HC Rytíři Kladno Jaromír Jágr prichádza s pomocou pre Ukrajinu. O participáciu požiadal klub HC Sparta Praha. Informuje o tom web z hlavného mesta Česka.
Zdroj: 38700
Zdieľajte:

Kladno malo v utorok 8. marca hostiť práve pražskú Spartu. Jágr kontaktoval súpera s prosbou, aby sa vymenilo dejisko súboja. Dôvod je známy. Cieľom je vypredať najväčšiu českú O2 arénu a výťažok z tohto stretnutia poputuje na pomoc rodinám a deťom z Ukrajiny, ktoré utekajú do Česka.

Prečítajte si aj

VIDEO Klub HC Nové Zámky dostal za pravdu, odniesol si to videorozhodca z Popradu

"Spoločná pomoc je motorom obidvoch klubov. Niekoľko podporných akcií na Ukrajinu sme už podnikli a plánujeme pomáhať ďalej," uviedla generálna manažérka HC Sparta Praha Barbora Snopková Haberová pre oficiálnu stránku klubu. Jaromír Jágr k tejto myšlienke prezradil:

Prečítajte si aj

Slovan oživil myšlienku odísť z domácej ligy: Nechce však ísť medzi absolútnu špičku Európy

"Som rád, že sme sa dohodli na zmene prostredia. O2 aréna je moderná, kam môže prísť veľký počet divákov. Keď sme sa rozhodli pre túto akciu, chceli sme, aby to bolo v aréne s veľkou kapacitou, aby bola pomoc najrozsiahlejšia. Podstata je, aby sme si spoločne užili kvalitný hokej, vyzbierali čo najväčšiu čiastku a pomohli tým, ktorí to potrebujú."

Prečítajte si aj

Indiáni z Hannoveru si poistili 37-ročného Slováka: Kapitána čaká v tíme siedmy rok
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcsparta.cz

Diskusia

Podobné články