Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Černák po minúte a štvrť odstúpil z hry pod holým nebom, Chára neustál zrážku v druhej tretine

NEW YORK - Slovenskí obrancovia Zdeno Chára a Erik Černák nedohrali pre zranenia nočné zápasy hokejovej NHL. Černák z Tampy Bay utrpel nešpecifikované zranenie v stretnutí pod holým nebom proti Nashvillu a odohral len prvú tretinu. "Blesky" vyhrali pred viac ako 68-tisícovou návštevou 3:2. Chára z NY Islanders sa zranil v polovici duelu na ľade Los Angeles, "ostrovania" prehrali 2:5.
Zdroj: 40485
Zdieľajte:

Černák utrpel zranenie už po 79 sekundách duelu, keď ho za bránkou pri bodyčeku zasiahol ramenom do hlavy Ryan Johansen. Slovenský obranca bol po zákroku otrasený, ale po povinnom vyšetrení na otras mozgu sa na ľad vrátil.

Prečítajte si aj

NHL: V Detroite sa zrodilo skóre ako v zápase hviezd, hráč Toronta so šiestimi bodmi

Od druhej tretiny sa však už v zostave Lightning neobjavil, tréner Cooper povedal, že jeho stav bude posudzovaný v najbližších dňoch. Johansen dostal za svoj zákrok len dve minúty, hoci rozhodcovia situáciu študovali na videu a zvažovali vyšší trest. Hviezdou zápasu bol kapitán "bleskov" Steven Stamkos, ktorý vo svojom prvom zápase pod holým nebom strelil gól a pridal dve asistencie. Skórovali aj Brayden Point a Nikita Kučerov.

Pozrite si aj

VIDEO Rozhodcovia to prehnali

Chára vo svojom 1653. zápase v základnej časti odohral len 8 minút a 55 sekúnd a zaznamenal mínusku. Štyridsaťštyriročný obranca sa v polovici druhej tretiny zrazil na modrej čiare s Blakeom Lizottom a hoci sa nezdalo, že by mal zdravotné problémy, krátko po tom zamieril do šatne a už sa na ľad nevrátil. V počte odohratých zápasov sa Chára osamostatnil na siedmom mieste, keď sa dostal pred Marka Recchiho. Kings vyhrali piaty duel za sebou.

Prečítajte si aj

Chyba Slovana pred prestupovou uzávierkou? Chalani sa asi hnevajú, ja sa veľmi teším
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články