Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

ZOH 2022: Dojatý Rosandič, hrdý Kelemen, nabudený Hrivík

BRATISLAVA - Slovenskí hokejisti oslávili zisk bronzových medailí na ZOH v Pekingu slávnostnou jazdou ulicami Bratislavy. Ukončili ju na Námestí SNP, kde ich privítalo niekoľko tisíc fanúšikov.
Zdroj: 41887
Zdieľajte:

Hokejisti si na pódiu spoločne s fanúšikmi zaspievali "Aj tak sme stále frajeri", znela aj pieseň "Mám ťa rád" od Karla Duchoňa, ktorú si bronzová partia hrala počas zápasov na ZOH.

Prečítajte si aj

ZOH 2022: Ramsay označil dve osoby za zmenu v slovenskom hokeji, v Pekingu mu zničili oblek aj košeľu

"Je to nádherné, koľko ľudí prišlo s nami spoločne osláviť tento úspech. Vybojovali sme medailu aj pre nich. Som rád, že tu vidím toľko ľudí. Je to niečo neskutočné, čo sme dosiahli, som hrdý na nás všetkých," vyznal sa Miloš Kelemen. Hráči priznali, že sami nečakali, že ich príde do ulíc privítať až toľko ľudí. "Niečo neuveriteľné. Nečakal som, že toľko ľudí nás príde podporiť. Keď som uvidel toľko ľudí na námestí, až mi slzy vyhŕkli. Nevedeli sme, akú to bude mať odozvu. Toto sme nečakali," povedal obranca Mislav Rosandič.

Prečítajte si aj

ZOH 2022: SZĽH uviedol na pravú mieru, prečo dostali prednosť ľudia pred politikmi

Na pódiu striekalo šampanské, bublinkovú sprchu schytal aj šéf SZĽH Šatan. "Nikdy som nič podobné nezažil. Toto môže byť iba na Slovensku. Ďakujem vám, že ste prišli," odkázal fanúšikom kapitán Hrivík. "Je to neskutočný pocit. Po ceste už cítiť únavu, no akonáhle sme sa postavili na pódium, hneď sa energia vrátila. Pokojne tu môžeme byť celú noc."

Prečítajte si aj

ZOH 2022: Slováci odmietli pozvanie politikov, medailista z Helsínk to ocenil
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články