Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

ZOH 2022: SZĽH uviedol na pravú mieru, prečo dostali prednosť ľudia pred politikmi

BRATISLAVA - Bronzoví medailisti z olympijského hokejového turnaja v Pekingu sa v utorok vrátili domov na Slovensko, kde ich čakalo veľkolepé privítanie. Potlesku sa im dostalo už po prílete na viedenské letisko Schwechat, kde ich v príletovej hale vítali prví fanúšikovia a lovci autogramov. Následne autobus s hráčmi zamieril do Bratislavy, kde ich najprv čakali mediálne povinnosti a následne sa mali vydať na okružnú jazdu kabrioautobusom po meste. Oslavy mali vyvrcholiť programom na pódiu na Námestí SNP.
Zdroj: 41882
Zdieľajte:

O stretnutia s hráčmi je mimoriadny záujem, SZĽH oficiálne zareagoval na medializované informácie, že sa reprezentácia vyhla stretnutiu s najvyššími politickými predstaviteľmi. "Vážime si pozvania najvyšších ústavných činiteľov, z časovo-organizačných dôvodov sme im však nemohli v dnešný deň vyhovieť. Preto sme ich pozývali na spoločný obed s hráčmi po prílete do Bratislavy.

Prečítajte si aj

Šatan: Bronz je zadosťučinením, pochybovači by už mali veriť našej práci

Hráči majú za sebou niekoľkohodinový interkontinentálny let, prioritou sú pre nás oslavy s fanúšikmi a preto prijatia na pôde ústavných činiteľov neboli z vyššie uvedených dôvodov aktuálne možné. Zástupcovia vedenia SZĽH radi príjmu ich pozvanie v najbližších dňoch," sprostredkoval pre TASR zväzové stanovisko Ľuboš Schwarzbacher, PR manažér SZĽH.

Prečítajte si aj

ZOH 2022: Slováci odmietli pozvanie politikov, medailista z Helsínk to ocenil
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články