Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Spišská Nová Ves si poistila najväčšiu oporu: Patrí medzi špičku súťaže

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Extraligový klub HK Spišská Nová Ves predĺžil kontrakt s brankárom Marcelom Melicherčíkom do konca sezóny 2023/24.
Zdroj: 41582
Zdieľajte:

Tridsaťpäťročný brankár zavítal na Spiš v priebehu minulej sezóny a klubu pomohol k postupu do najvyššej súťaže. V prebiehajúcom ročníku patrí k pilierom tímu a s 93,61% úspešnosťou zákrokov kraľuje štatistikám brankárov súťaže.

Prečítajte si aj

Prešov proti Slovanu Bratislava s navrátilcom a novým útočníkom

"Richard Rapáč je s mojimi výkonmi spokojný, takže ma oslovil s ponukou na ďalšie dve sezóny. Aj počas minulého ročníka, keď sme ešte nevedeli, či sa nám podarí postúpiť, chcel, aby som pokračoval. Z Popradu to mám blízko, takže keď je so mnou niekto spokojný, tak som len rád a teší ma to. V hokeji je dôležité, aby mal klub náklonnosť voči hráčovi. Vtedy je celé pôsobenie v tíme príjemnejšie a jednania sú jednoduchšie.

Prečítajte si aj

Čo sa stalo s Michalovcami?

Riešili sme najmä veľa detailov, pretože zmluva nie je len o jednom bode. Nerád robím rozhodnutia v období, keď máme veľa zápasov alebo v emóciách, takže môžem povedať, že sa to trošku natiahlo. Richard ma oslovil už v decembri, ale ako hovorím, mali sme bohatý zápasový program, potom prišli sviatky, takže som si to chcel v pokoji premyslieť. Taktiež už na podobné rozhodnutia nie som sám, keďže mám rodinu, s ktorou som to musel zvážiť. Trvalo to dlhšie, ale nebolo to tak, že by som kládol nejaký odpor. Museli sme len doriešiť nejaké detaily," uviedol pre klubovú stránku.

Prečítajte si aj

Udalosti z Michaloviec začínajú vyšetrovať: DK SZĽH začala konanie voči dvom konkrétnym osobám

Prečítajte si aj

Čína má novú posilu pred ZOH: Musí si však poradiť s neľahkou podmienkou
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články