Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Do karantény putujú ďalšie dva tímy: Dnes sa v Tipos SHL odohrajú len 3 stretnutia

ŽIAR NAD HRONOM - HK MŠK Žiar nad Hronom neodohrá najbližšie dve stretnutia v Tipos SHL. Dôvodom je výskyt nákazy COVID-19 v kabíne Indiánov.
Zdroj: 33844
Zdieľajte:

Ani v našej druhej najvyššej súťaži sa nevyhneme komplikáciám s prekladaním zápasov pre karantény mužstiev v súvislosti s ochorením COVID-19. Najnovšie putuje do karantény nováčik zo Žiaru nad Hronom, ktorý tak nateraz odkladá najbližšie dva súboje. V karanténe pokračuje ešte aj Považská Bystrica, ktorá taktiež v piatok a v nedeľu do súťažného kolotoča nenaskočí. Najčerstvejšia informácia je, že do zápasov nenaskočí pre podobné starosti ani Trnava. Verme, že všetky tri mužstvá sa predstavia v zápase opäť už budúci týždeň v stredu.

Prečítajte si aj

V NHL sa prepisovala história: Los Angeles Kings spravili rázny krok

„Nepríjemnostiam s covidom sa žiaľ nevyhla ani naša kabína. Okrem zranení a chýbajúcich hráčov vyradil Indiánov z kolotoča najbližších zápasov aj covid. Na základe rozhodnutia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva momentálne nie je možné organizovanie žiadneho zápasu, až do preukázania negatívnych výsledkov u hráčov,“ uvádza na klubovej webstránke Žiar nad Hronom, ktorý vynechá zatiaľ najlbližšie dva domáce zápasy, v piatok s Humenným a v nedeľu s Martinom.

Prečítajte si aj

ZOH 2022: V americkej zostave dominujú hráči z NCAA, nájdeme v nej aj slovenského rodáka

Ďalšou ranou pre našu druhú najvyššiu súťaž je neúčasť Trnavčanov. Podobne ako v prípade Žiarčanov, aj v trnavskej šatni sa objavil pozitívny test na koronavírus.

Prečítajte si aj

Černák sa opäť zranil, v slovenskom súboji úspešnejší Chára, hetrik Pastrňáka

V karanténe musí pokračovať aj Považská Bystrica. Po vynechaných súbojoch so Žilinou a Dubnicou, budú musieť nájsť nové termíny aj s Modrými krídlami a Topoľčanmi.

Prečítajte si aj

Januárové prenosy Tipos extraligy: Štyri vynútené zmeny

Dnes sa tak v rámci 33. kola uskutočnia len tri stretnutia. Martin vyzve Brezno, Skalica Dubnicu a Levice si zmerajú sily s Topoľčanmi.

Prečítajte si aj

Má vynikajúce videnie a schopnosti na skvelú kariéru, hovorí skaut Stubb o preddraftovom lídrovi Slovenska
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články