Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Handlovský skončil v Poprade. Jeho miesto zaujal syn kustóda reprezentácie

POPRAD - Extraligové kluby HK Poprad a HK 32 Liptovský Mikuláš si vymenili útočníkov. Vicemajster o tom informuje na oficiálnej stránke.
Zdroj: 41340
Zdieľajte:

Lukáš Handlovský po vyše dvoch rokoch opúšťa popradskú kabínu. Jubilejný 500. extraligový duel absolvuje už vo farbách Liptovského Mikuláša, kam bol vymenený za Samuela Petráša, syn dlhoročného kustóda slovenskej reprezentácie.

Prečítajte si aj

V severnej časti Nízkych Beskýd dokončia štadión: Náklady za 1,3 milióna a kapacita 120 divákov

„Všetko sa zbehlo veľmi rýchlo počas včerajšieho dňa. Hovoril som s vedením v L. Mikuláši a následne mi volal aj p. Jurínyi z Popradu, na všetkom sme sa dohodli a dnes som už v Poprade. Na pôsobenie v Poprade sa veľmi teším. Poprad mal vždy ofenzívny tím, proti ktorému sa veľmi ťažko hralo. Dúfam, že tímu svojou časťou pomôžem a zapadnem do kabíny," nešetril slovami nadšenia pre popradský web Petráš.

Prečítajte si aj

NHL: NY Islanders nestačil na Nashville, Chára o dvadsať rokov mladšieho Rusa zmlátil do krvi

K novej ofenzívnej posile sa vyjadril tiež riaditeľ HK Poprad Ľudovít Jurínyi. "V podobe Sama Petráša k nám prichádza stále mladý a výborný korčuliar, ktorý hrá do tela a verím, že svojim prínosom nám oživí tretí a štvrtý útok. Dúfam, že táto výmena bude prospešná pre oba celky a oboch hráčov. Lukášovi ďakujem za jeho služby pre Poprad, v tejto sezóne sa mu nedarilo tak ako očakával a tiež požiadal o výmenu. Záujem o neho prejavil Liptovský Mikuláš a férovo sme sa dohodli."

Prečítajte si aj

Ďalší štart nepridá: Adam Húska opustil káder NY Rangers
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články