Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Extraligový Trenčín vymenoval nového hlavného trénera

TRENČÍN - Novým trénerom hokejistov Dukly Trenčín sa stal Fín Tero Lehterä. Vo funkcii nahradil Jána Pardavého, ktorý v klube skončil minulý týždeň po vzájomnej dohode. Jeho asistentmi budú Peter Frühauf a Viliam Čacho, informoval oficiálny web Dukly.
Zdroj: 41321
Zdieľajte:

Lehterä bol uplynulé štyri sezóny hlavným trénerom klubu SaiPa, ktorý účinkuje v najvyššej fínskej súťaži. Vedenie Dukly chce skúsenosti fínskeho kouča využiť aj v juniorských a mládežníckych kategóriách. Kontrakt do konca prebiehajúcej sezóny podpísali obe strany v stredu ráno.

Prečítajte si aj

VIDEO Spokojný Mosnár, otvorený Ernest Bokroš

"Tero Lehterä mal počas svojej trénerskej kariéry skúsenosti aj so slovenskými hráčmi. Vo svojej poslednej sezóne ich mal tíme dokonca štyroch. Okrem Filipa Krivošíka a Mária Grmana patril medzi jeho zverencov aj trenčiansky odchovanec Tomáš Záborský či bývalý brankár Matej Tomek. Tím Dukly Trenčín od začiatku sezóny bojuje s kolísavými výkonmi spojenými s vysokým počtom prehier. Veríme, že zmeny na trénerskej lavičke prinesú nový pohľad na hru, čo bude impulzom k celkovému zlepšeniu výsledkov tímu," uviedla Dukla na svojom webe. Dukla Trenčín figuruje na 7. mieste tabuľky Tipos extraligy. V piatok sa predstaví na ľade Liptovského Mikuláša.

Prečítajte si aj

NHL: VIDEO Ružička si otvoril strelecký účet, Calgary hetrikom porazil Čech Hertl
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články