Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Spokojný Mosnár, otvorený Ernest Bokroš

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Hokejisti HK Spišská Nová Ves pokračovali vo výborných decembrových výsledkoch aj v 24. kole a v zápase proti Prešovu si pripísali štvrté víťazstvo po sebe (5:2). Tréner domácich Miroslav Mosnár bol rád, že sa jeho tím "vrátil na zem" po cennom víťazstve vo Zvolene v predošlom kole. Iné pocity prežíval po zápase kormidelník Prešovčanov Ernest Bokroš, ktorého zverenci prehrali štyri z uplynulých piatich zápasov.
Zdroj: 40645
Zdieľajte:

Aj v tretej vzájomnej konfrontácii v sezóne (dva zápasy v extralige, jeden v Slovenskom pohári) sa zrodilo víťazstvo Spišiakov, ktorí opäť strelili Prešovu 5 gólov. "Vedeli sme, že po víťazstve vo Zvolene sa budeme musieť dostať na zem. Boli sme radi, že sme po prvej tretine viedli. V druhej dominovali brankári a v tretej nás súper dostal pod tlak. Robili sme nesprávne rozhodnutia, mali sme hrať jednoduchšie. Prešov však mal šance, nás pri nich podržal Marcel (brankár Melicherčík, pozn.). Myslím si, že na našom výkone sa podpísala aj ľahká únava z predošlého zápasu," uviedol tréner Miroslav Mosnár.

Prečítajte si aj

NHL: VIDEO Ružička si otvoril strelecký účet, Calgary hetrikom porazil Čech Hertl

S výkonom svojich zverencov nebol spokojný tréner Prešova Ernest Bokroš. Absenciu útočníkov Jonathana Charbonneaua, Jána Sýkoru a Jánosa Vasa nevnímal ako ospravedlnenie prehry. "Chceli sme Spišskej Novej Vsi vziať nejaké body. S výkonom v prvej a druhej tretine však rozhodne nemôžeme byť spokojní. Po dvoch tretinách sme mali iba 8 striel na bránku. To je katastrofa a zlá vizitka pre našich útočníkov. V tretej tretine prišlo zlepšenie, ale už sme iba naháňali výsledok. Som nahnevaný, pretože sme dnes neodviedli výkon, o akom sme sa rozprávali v príprave na tento zápas. Začína ma hnevať, že niektorí hráči odohrajú jeden zápas výborne a nedokážu to zopakovať v ďalšom," povedal Bokroš.

Prečítajte si aj

Útočník Černý po skončení na Spiši prestúpil do západnej Európy
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články