Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Halák sa pozeral na bravúrny výkon a výsledok Vancouveru, Matthews rozvíril lavíny

NEW YORK - Hokejisti New York Rangers zvíťazili zámorskej NHL v noci na štvrtok na domácom ľade nad Philadelphiou 4:1. Rangers zaznamenali štvrté víťazstvo za sebou a uštedrili Flyers siedmu prehru v sérii. "Jazdcom" sa momentálne darí, keď uspeli v ôsmom z uplynulých deviatich zápasov. Brankár víťazného tímu Igor Šesťorkin predviedol 33 úspešných zákrokov.
Zdroj: 41231
Zdieľajte:

Vancouver uspel na ľade Ottawy 6:2, v bránke Canucks kryl Thatcher Demko 19 striel Senators. Slovenský brankár Jaroslav Halák bol pripravený na striedačke hostí. Detroit zdolal doma Seattle 4:3 po nájazdoch, rozhodujúci predviedol Adam Erne. Red Wings uspeli vo štvrtom stretnutí v sérii. Darilo sa Torontu, ktoré doma v zvíťazilo nad Coloradom 8:3 aj vďaka trom gólom Austona Matthewsa.

Prečítajte si aj

Značka HC 05 si nezaslúži byť v súčasnom postavení, hovorí Koval. Bystrica už oslovila známeho trénera

Americký útočník tak dosiahol štvrtý hetrik v kariére v profilige. Maple Leafs si natiahli víťaznú sériu už na číslo 5. Hosťom sa do zostavy po osemzápasovej absencii pre zranenie v nižšej časti tela vrátil Nathan MacKinnon, pripísal si dve asistencie. Edmonton doma zvíťazil nad Pittsburghom 5:2, kapitán Oilers Connor McDavid nazbieral štyri body (1+3).

Prečítajte si aj

Kozák sa už hlási v novom mužstve. Po roku a pol je späť v slovenskej extralige

NY Rangers - Philadelphia 4:1

Detroit - Seattle 4:3sn

Ottawa - Vancouver 2:6

Toronto - Colorado 8:3

Edmonton - Pittsburgh 5:2

Anaheim - Vegas 6:5

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články