Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kriminalisti odhalili motív samovraždy Dušana Pašeka ml.

BRATISLAVA - Nečakaná smrť viceprezidenta a generálneho riaditeľa klubu iClinic Bratislava Capitals Dušana Pašeka mladšieho je odhalená.
Zdroj: 41079
Zdieľajte:

Denník Pravda o tom informoval zdroj z prostredia polície. Kriminalisti v domácom trezore Pašeka našli list. „Z obsahu listu vyplýva, že šéf klubu prevzal zodpovednosť za smrť hokejistu. Za vinníka jeho tragédie v mladom veku označil seba," zveril sa zdroj spomínanému periodiku.

Prečítajte si aj

Ďalšia obrovská tragédia: Zomrel Dušan Pašek mladší!

Zosnulý Boris Sádecký sa v úvode sezóny necítil ideálne, ale poradil sa s Pašekom ohľadom špeciálneho vyšetrenia. Pašek mu však povedal, nech hrá. Ten dal na jeho slová a k lekárovi nešiel. Sádecký zomrel na zlyhanie srdca v stredu 3. novembra, po tom ako skolaboval 29. októbra na ľade rakúskeho klubu Dornbirn. Dušan Pašek mladší spáchal samovraždu o dva dni neskôr. Našli ho obeseného na bratislavskej Kolibe.

Prečítajte si aj

Pašek si údajne kládol za vinu smrť Sádeckého: Hrozný skutok vraj plánoval

„Svedkovia, ktorí s ním boli v kontakte po smrti Sádeckého, zhodne potvrdili, že tragédia ním otriasla. Prejavovalo sa to aj tým, že fajčil jednu cigaretu za druhou. Na mieste činu kriminalisti zaistili medzi stopami aj veľa cigaretových ohorkov. Analýza potvrdila, že cigarety vyfajčil Pašek ml.," doplnil policajný zdroj pre Denník Pravda.

Prečítajte si aj

Július Hudáček sa vracia do Kontinentálnej hokejovej ligy
Zdieľajte:
Zdroj informácií: pravda.sk

Diskusia

Podobné články