Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pašek si údajne kládol za vinu smrť Sádeckého: Hrozný skutok vraj plánoval

BRATISLAVA - V piatok 5. novembra zasiahla širokú hokejovú verejnosť náhla smrť Dušana Pašeka mladšieho, ktorého našli obeseného na bratislavskej Kolibe.
Zdroj: 41034
Zdieľajte:

Jeho nečakaný odchod sa udial len dva dni po tragickom úmrtí útočníka iClinic Bratislava Capitals Borisa Sádeckého, ktorý zomrel v Dornbirne na zlyhanie srdca. „Dušan si dával za vinu aj túto tragickú udalosť a Borisova smrť v ňom prehĺbila zrejme hrozné myšlienky, ktoré ho dohnali k šokujúcej samovražde. Desivá správa o mladom Cecovi každého z nás hlboko zasiahla," prezradil pre portál sport24.sk zdroj z bratislavského klubu. 24-ročný odchovanec trenčianskej Dukly prekonal ochorenie COVID-19 a mal podstúpiť vyšetrenie srdca. Po komunikácii s klubom ho napokon neabsolvoval.

Prečítajte si aj

V nominácii SR do Nemecka tri zmeny: Troch legionárov nahradia kanonieri Nitry i Nových Zámkov a Rosandič

Zosnulý bývalý 36-ročný hokejový útočník podľa všetkého hrozný čin plánoval. Deň pred smrťou ho údajne videli v obchode s domácimi potrebami, kde si mal kúpiť hrubé lano. Vo štvrtok večer sa mal v klube uskutočniť míting, ktorého témou mala byť smrť Sádeckého. Pašek bol už však nedostupný a na štadióne sa neukázal. Informácie zverejnil web sport24.sk.

Prečítajte si aj

Zlín posilní slovenský hokejista so švajčiarskym pasom
Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články