Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bokroš: Zápas v Nových Zámkoch mi otvoril oči, na pekný hokej nemáme hráčov

NOVÉ ZÁMKY - V jednom týždni prehrali hokejisti Prešova trikrát a na posledné miesto v tabuľke ich poslali Košičania, ktorí zaznamenali úvodné víťazstvo.
Zdroj: 40575
Zdieľajte:

Prešov parádne vkročil za novým extraligovým dobrodružstvom. Vynovený štadión pokrstil výhrou 5:4 nad Banskou Bystricou. Nabudený aj výdatnou podporou z tribún si trúfal na ďalších čakateľov na zozname. Proti Spišskej Novej Vsi, Popradu a Novým Zámkom však zlyhal. Najhoršie to bolo na ľade posledného menovaného.

Pozrite si aj

VIDEO Útočník Nových Zámkov zozadu atakoval obrancu Prešova. Ten ho rýchlo upratal

„Ťažko sa mi hodnotí tento zápas. Myslel som si, že keď sme odohrali takéto stretnutie v Spišskej Novej Vsi, tak to bol zlý deň pre Prešov. Zápas v Nových Zámkoch mi otvoril oči. Myslím si, že máme veľký problém, ktorý si budeme musieť vo vnútri mužstva vyriešiť," povedal na tlačovke lodivod Prešova Bokroš na margo hrozivého debaklu 1:8. Keď Šarišania ostali vynulovaní na Spiši (0:5), avizoval vyvodenie dôsledkov. Do najbližšieho merania síl s Popradom "to nechal tak", no s najväčšou pravdepodobnosťou sa už tentoraz niečo udeje.

Prečítajte si aj

NHL: Tatar si otvoril účet v New Jersey a jeho tím deklasoval Rangers, prsty vo víťaznom góle Tampy mal Čajkovič

"My tréneri sme tlačení hrať pekný, ofenzívny hokej, len na to potrebujete mať aj určitých hráčov a určitú kvalitu. My na taký hokej nemáme. Musíme hrať ten svoj poctivý hokej zozadu," naznačil zrejme hráčske rošády v metropole Šariša. "V klube máme čo robiť, pretože liga beží a body utekajú. Kto nechytí začiatok, môže mať veľký problém. Pozrite si tieto štyri zápasy, totálne zlyhávame v ofenzíve. Keď budeme dobre brániť, hrať tú našu defenzívnejšiu hru, tak dostaneme jeden - dva góly. Keď to otvoríme a chceme hrať ten pekný útočný moderný hokej s týmto mužstvom, tak dostali sme v Spišskej päť, teraz osem...To hovorí za všetko," doplnil sklamaný Bokroš.

Prečítajte si aj

Niekomu ležíme v žalúdku, no vrátime sa silnejší, odkazuje Slovan. Trenčín považuje kauzu za skončenú
Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články