Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pre Zuzina je Hudáček brankár ako každý iný. Nepáči sa mu program Slovenského pohára

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Strojcom zvolenskej pohárovej výhry v Spišskej Novej Vsi bol útočník Peter Zuzin. Autora dvoch gólov potešil úspech pred ligovým štartom práve s nováčikom extraligy. Na druhej strane sa mu nepáči rozvrh pohára.
Zdroj: 40382
Zdieľajte:

"S Viedenským aj Jedličkom nám to celkom klape v ostatnej dobe. V podstate hráme spolu celú prípravu a dá sa povedať, že vieme fungovať aj naslepo. Pri oboch góloch nebolo čo riešiť. Pri druhom dokonca obranca cúvol a ja som vystrelil," vrátil k dvom gólovým zápisom z 1. a 13. minúty Peter Zuzin.

Prečítajte si aj

Do Michaloviec zamieril ďalší nový útočník, Dukla ešte nekončí s posilňovaním

"Nikdy doteraz som nehral proti Hudáčkovi. Je to brankár ako každý iný. Samozrejme, bral som na vedomie, že je to kvalitný gólman, ktorý chytal v KHL či národnom tíme. Každý brankár je však prekonateľný," pokračoval Zuzin, ktorý 4. septembra oslavoval 31 rokov. Zvolenčania majú za sebou hektické obdobie. Nedávno do ich radov opäť vstúpil koronavírus, ale aj iné zdravotné ťažkosti. K tomu pridala ďalšiu vrásku na čele skutočnosť, že akosi mu nie je dopriate skúsiť zabojovať o pohárové body so Žilinou. Náhradný pokus vyšiel len do tretej minúty. Potom majstra spod Dubňa vypravila diera v ľadovej ploche.

Prečítajte si aj

Michalovce na odchod Marca Halamu reagujú treťou posilou z Liptova

"Mali sme hektické tri týždne. Stále nám niekto vypadol zo zostavy. Chalani súperili s virózami či hnačkovými problémami. Bolo to ťažké, ale určite sa nebudeme vyhovárať. Formácie boli vždy rozbité a veľakrát sa to menilo v deň zápasov. Príprava, počas ktorej sme sa mali zohrať, nám utiekla. Do ligy zostáva pár dní a verím, že to do tej doby spojíme," vyjadril sa ku kritickému úseku prípravy na ľade Zuzin. Spišiaci si svoju šichtu v pohári už odkrútili a sú v tabuľke prví. To však bude meniť, pretože súperi pod nimi zo Žiliny, Skalice i Zvolena majú k dispozícii ďalšie stretnutia. Zo skupiny postupujú dvaja. Z matematického hľadiska by mal byť zvolenský postup samozrejmosťou. V tejto súvislosti sa Zuzinovi nepáči systém turnaja.

Prečítajte si aj

Mosnára potešilo okúsenie kvalít slovenského majstra, od zverencov čaká návrat k minulému levelu

"Keby sme náhodou vyhrali a postúpili, tak reprezentačná prestávka patrí k tomu, aby si človek oddýchol a svoju pozornosť venoval v prípade nominovania aj reprezentácii. Nie, aby ešte dohrával pohárové duely. Samozrejme, nechcem hodnotiť, kto toto vymyslel. Musíme to akceptovať," s menšou dávky nevôle, ale profesionálne sa postavil k situácii Peter Zuzin.

Prečítajte si aj

Vráti sa Chára do Bostonu?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články