Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Tampa Bay s Erikom Černákom je v semifinále

NEW YORK - Hokejisti Tampy Bay so slovenským obrancom Erikom Černákom postúpili do semifinále play off NHL. V piatom dueli finále Centrálnej divízie zvíťazili v noci na stredu na ľade Caroliny 2:0 a v celej sérii triumfovali 4:1 na zápasy. Vo finále Západnej divízie uspeli hráči Vegas v piatom súboji na ľade Colorada 3:2 po predĺžení a v sérii vedú 3:2.
Zdroj: 39728
Zdieľajte:

Tampu poslal na ľade Caroliny do vedenia v 25. minúte v presilovke Brayden Point, v tretej tretine poistil jej triumf nováčik Ross Colton. "Blesky" sa mohli opäť spoľahnúť na skvelého Andreja Vasilevského, ruský brankár zneškodnil všetkých 29 striel súpera. Erik Černák odohral za Lightning 21:43 min, na bránku Hurricanes vyslal dve strely, rozdal tri bodyčeky a pripísal si plusový bod.

Prečítajte si aj

Bratislavský Slovan angažoval reprezentačného brankára

Golden Knights prehrávali v piatom zápase v Denveri po dvoch tretinách 0:2, ale dokázali nepriaznivý stav otočiť. Alex Tuch a Jonathan Marchessault rýchlymi gólmi v úvode tretej časti vyrovnali a v predĺžení rozhodol už po 50 sekundách o triumfe hostí kapitán Mark Stone. Šiesty duel je na programe v noci na piatok v Las Vegas.

Prečítajte si aj

Do HC Košice prichádza ruská akvizícia z KHL

2. kolo play off NHL /na 4 víťazstvá/:
Piaty zápas finále Centrálnej divízie

Carolina - Tampa Bay 0:2
/konečný výsledok série: 1:4, Tampa postúpila do semifinále (3. kola) play off/

Piaty zápas finále Západnej divízie
Colorado - Vegas 2:3pp
/stav série: 2:3/

Prečítajte si aj

Mašlonka mu pripomenul ošiaľ, Hudáčka chápe
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články