Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dvojica bývalých draftovaných hráčov NHL posilami Bratislava Capitals

BRATISLAVA - Hokejistov iClinic Bratislava Capitals posilnia od budúcej sezóny útočník Jamie Arniel a obranca Luc Snuggerud. Klub sa opäť predstaví v nadnárodnej Ice Hockey League (IHL).
Zdroj: 36628
Zdieľajte:

"Verím, že obaja hráči nám pomôžu pri dosahovaní našich cieľov, Arniel pôsobil v IHL s dobrými výsledkami a budeme od neho čakať produktivitu, Snuggerud je ofenzívne ladený obranca s dobrým korčuľovaním a kvalitnou rozohrávkou," povedal viceprezident klubu Dušan Pašek.

Prečítajte si aj

Pavol Skalický pozná meno zamestnávateľa v novej sezóne: Na klub urobil veľký dojem

Tridsaťjedenročného Arniela draftoval v roku 2008 v 4. kole Boston Bruins, za ktorý odohral jeden zápas. Svoje skúsenosti nazbieral najmä v AHL, v ktorej odohral cez 219 zápasov a v IHL, v ktorej má na konte 304 odohraných stretnutí. V sezóne 2017-2018 bol kapitánom Dornbirner EC a v rokoch 2019-2020 zastával úlohu asistenta kapitána v tíme HC Bolzano. Do tímu iClinic Bratislava Capitals prichádza z EC Bad Nauheim v Nemeckej DEL2. V aktuálnej sezóne odohral 49 zápasov, skóroval 29-krát a pridal 33 asistencii.

Prečítajte si aj

Na MS povolili divákov, nepáči sa to predsedovi vlády a ministrovi zdravotníctva

Dvadsaťpäťročný Snuggerud bol draftovaný v roku 2014 v 5. kole tímom Chicago Blackhawks. Svoju kariéru naštartoval v AHL, v ktorej odohral 65 zápasov za Rockford IceHogs, Syracuse Crunch a Binghamton Devils. Snuggerud má na konte aj skúsenosti z Ice Hockey League, za HC Innsbruck TIWAG Die Haie odohral 10 zápasov a nazbieral 6 asistencii. Do iClinic Bratislava Capitals prichádza z tímu Rytíři Kladno s bilanciou 12 zápasov, 2 góly a 8 asistencií.

Prečítajte si aj

Zo Slovana Bratislava odchádza sedem opôr, k "belasým" sa vrátil Sukeľ
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články