Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zo Slovana Bratislava odchádza sedem opôr, k "belasým" sa vrátil Sukeľ

BRATISLAVA - Extraligový klub HC Slovan Bratislava opustilo ďalších sedem hráčov. "Belasí" o tom informovali na oficiálnej stránke.
Zdroj: 39096
Zdieľajte:

V Slovane Bratislava už nebudú pokračovať Branislav Rapáč, Samuel Buček, Andrej Meszároš, Peter Šišovský, Dalibor Bortňák, Brendan Ranford a Brendan O´Donnell. "Určite by sme ešte chceli podpísať brankára, ktorý by vytvoril rovnocennú dvojicu s Gudlevskisom. Ak to bude čo len trochu možné, preferujeme slovenského gólmana. Hľadáme tiež obrancu s držaním hokejky naľavo na presilovky.

Prečítajte si aj

Kristián Pospíšil pred MS spoznal klub do novej sezóny

Vyberáme aspoň jedno šikovné krídlo do prvých dvoch formácií a možno ešte jedného centra na úrovni tretej lajny. Tieto akvizície by sme mali radi sfinalizované do začiatku spoločnej prípravy na ľade v auguste," informoval pre oficiálnu stránku tímu generálny manažér Maroš Krajči. Bratislavčania v priebehu mája získali do kádra Daniela Gachulinca, Matta MacKenzieho, Andrewa Yogana, Williama Rapuzziho a Samuela Takáča. Mužstvo Slovana doplnil útočník Jakub Sukeľ, ktorému skončilo hosťovanie v Banskej Bystrici.

Prečítajte si aj

Druhý pokus na prienik do NHL: Reprezentant Slovenska počká v taxi tíme
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články