Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pavol Skalický pozná meno zamestnávateľa v novej sezóne: Na klub urobil veľký dojem

HELSINKI - Slovenský reprezentačný útočník Pavol Skalický bude v novej sezóne 2021/22 naďalej hráčom fínskeho tímu Lukko Rauma. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 39512
Zdieľajte:

Odchovanec Spišskej Novej Vsi tak ostáva v rovnakom mužstve spoločne s krajanom a reprezentačným kolegom Kristiánom Pospíšilom. Obaja sa v ostatnej sezóne tešili zo zisku majstrovského titulu. K nemu prispel 47 bodmi (24+23) v 66 zápasoch.

Prečítajte si aj

Veľvyslanec SR v Lotyšsku chodí po Rige v drese, systém nezneužije a nepôjde na hokej

"Mám rád ľudí, ktorí sa angažujú v klube. Celkovo sa mi páči naša práca, a preto som nemal nad čím rozmýšľať. Dlhú sezónu sme zakončili titulom. Bol to úžasný pocit. Budúci ročník bude veľmi odlišný. Počas leta sa musíme poriadne pripraviť," povedal pre oficiálny web Lukko Rauma Pavol Skalický.

Prečítajte si aj

Zo Slovana Bratislava odchádza sedem opôr, k "belasým" sa vrátil Sukeľ

Funkcionár klubu Kalle Sahlstedt na pokračovanie trojnásobného slovenského majstra (1x Košice, 2x Banská Bystrica) uviedol: "Pavol je skutočný bojovník. Môžeme sa na neho spoľahnúť v obrane aj útoku. Má výbornú pracovnú morálku. Okrem toho urobil pokrok v korčuľovaní. Na klub urobil veľký dojem."

Prečítajte si aj

Na MS povolili divákov, nepáči sa to predsedovi vlády a ministrovi zdravotníctva
Zdieľajte:
Zdroj informácií: raumanlukko.fi

Diskusia

Podobné články