Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Škorvánek dobre pozná Tomekovu situáciu, Pardavý hovorí o absolútnom kolapse

MICHALOVCE - Hokejisti Dukly Trenčín prežili zrejme najhorší zápas sezóny a v najnevhodnejšom čase. Otváraciu štvrťfinálovú bitku proti Michalovciam rozbehli na ich štadióne ako z veľkej knihy, ale na konci dňa im ostali oči pre plač.
Zdroj: 39105
Zdieľajte:

"Máme vo vrecku prvý zápas v play-off. Myslím si, že sme sériu naštartovali skvelým obratom a získali sme energiu do ďalších bojov. Bolo by dobré, keby sme to v sobotu potvrdili a vycestovali do Trenčína so stavom 2:0 na zápasy," nechal sa počuť brankár Michaloviec Stanislav Škorvánek, ktorý neplánovane nastúpil do hry.

Prečítajte si aj

Na hru v Detve máme pripravených chlapov, tvrdí Skokan. Pod Poľanou má každý problém hrať, myslí si Čacho

Tréneri museli nejakým spôsobom reagovať na katastrofálnu prvú tretinu, ktorú Zemplínčania prehrali hladko 0:4, a tak od druhej časti pokračovali bez Tomeka. "Sú aj také zápasy. To prináša brankárske remeslo. V niektorých fázach mal aj smolu a dostal góly. Stáva sa to. Sám dobre poznám takéto situácie. Myslím, že si z toho nebude robiť ťažkú hlavu a pôjde ďalej," povedala Tomekova "dvojka" s prezývkou "Škorvi". Žilinský odchovanec pred strelcami Trenčína zatiahol roletu, ale dvakrát mal namále. "Odkedy som prišiel, chlapci hrali naozaj výborne. Ideme ďalej a pozeráme sa už na ďalší zápas," pokračoval Škorvánek.

Prečítajte si aj

Miškovec končí v Tipos extralige: Nahradí ho ďalší zahraničný klub, ktorého aréna má kapacitu cez 15 000 divákov!

Michalovský obrat z ríše snov rozpútal Fín Erkinjuntti. Do 32. minúty to bolo už iba 3:4 a Trenčínu sa začali triasť nohy. Galamboš vyrovnal a trenčianske hradby druhým gólom v stretnutí zostrelil Marek Bartánus. "Druhá tretina bola asi našou najlepšou v aktuálnej sezóne. Takouto otočkou sme sa posadili na koňa a treba to v sobotu zúročiť," pripomenul bývalý brankár Detvy, Bardejova, Nových Zámkov či Košíc. "Ešte neviem, či ma tréneri nominujú do brány od prvej minúty. Nechávam to na nich," dodal.

Prečítajte si aj

Marcel Haščák do českej Extraligy?

Tréner hosťujúcej Dukly Ján Pardavý sedel na tlačovej konferencii poriadne zamyslený, ale nikto sa mu nemôže čudovať. "Ťažko sa trávi taký zápas. Nemali sme dobrý začiatok, ale postupom času nám do brány Michaloviec napadali góly. Zrazu to bol skvelý duel pre nás. Druhá tretina bola v našom podaní absolútny kolaps. Čo sme si povedali v šatni, to neplatilo. Michalovce nás za všetko potrestali gólmi. Dokonca sa dostali do vedenia a my sme sa ešte snažili všetko vrhnúť do útoku. Sme z toho smutní, ale musíme sa z toho poučiť. Hráči musia pochopiť, že každá malá chyba môže zlomiť zápas. Takisto si musíme rozobrať štyri inkasované góly v oslabeniach."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články