Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Miškovec končí v Tipos extralige: Nahradí ho ďalší zahraničný klub, ktorého aréna má kapacitu cez 15 000 divákov!

VARŠAVA - 29. ročník Tipos extraligy privíta nového účastníka. Po troch rokoch zo slovenskej ligy odchádza maďarský klub DVTK Jegesmedvék Miškovec.
Zdroj: 39090
Zdieľajte:

Miškovec vstúpil do slovenskej extraligy spoločne s Budapešťou pred začiatkom ročníka 2018/19. Oba tímy mali podpísanú trojročnú zmluvu, avšak MAC Újbuda po predčasnej stopke vlani kvôli koronavírusu zamieril späť do Erste Ligy. Miškovec v tejto sezóne obsadil až 11. miesto, čo bolo najhoršie umiestnenie. Dnes je isté, že "ľadové" medvede nebudú pokračovať v našej lige. APHK zároveň oznámilo, že novým účastníkom sa stane poľský tím Comarch Krakovia Krakov. Poliaci sa môžu pýšiť parádnou Tauron arénou, ktorá má kapacitu až 15 030 divákov! Nuž, predovšetkým zápasy so Slovanom Bratislava budú mať určite šťavu, aj keď návrat fanúšikov na tribúny je stále otázny.

Keďže je dnes 1. apríl, chceli sme Vám ho aj takou formou a v tejto pandemickej dobe trochu spríjemniť :-) Preto túto správu berte s humorom, nadhľadom, ale hlavne je v súčasnosti bezpredmetná.

Prečítajte si aj

Ľupták išiel na striedačku na žiadosť Bokroša, hráči si jeho prínos pochvaľujú
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články