Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nájazdy by sa nemali v play-off vôbec hrať, Faško-Rudáš svoj gól nevidel

TRENČÍN - Mimoriadne atraktívna bola úvodná bitka v kvalifikácii play-off Tipos extraligy medzi Trenčínom a Banskou Bystricou.
Zdroj: 37813
Zdieľajte:

Mužstvá pod hradom Matúša Čáka nastavili latku poriadne vysoko. Čaro stretnutiu dodávali brankári Valent s Belányim a konečný výsledok 3:3 jasne odzrkadlil dianie na ľade. Hostí spod Urpína môže hnevať skutočnosť, že dvakrát vyhrávali, ale vedenia v sérii sa neujali. "Z našej strany to nebol zlý zápas. Akurát sme poľavili v niektorých detailoch, ktoré boli rozhodujúce. Nájazdy sú už tradične lotéria, kde ide o to kto z koho. Myslím si však, žeby sa v play-off vôbec nemali hrať. Avšak nezávisí to odo mňa," vyslovil sa banskobystrický útočník Martin Faško-Rudáš.

Prečítajte si aj

Slovák s gólom po 2,5 roku, Belluš s odkazom pre Nové Zámky, Šimurda sľubuje ešte väčšie pritvrdenie

Bývalý slovenský reprezentant do 20 rokov strelil gól na 3:2 a odpoveď na neho našiel trenčiansky Kukuča. "V podstate som svoj gól nevidel. Predo mnou bol protihráč, ale že je z toho gól som pochopil, keď som videl radosť spoluhráčov. Dostal som vynikajúcu prihrávku od Bretona a sme radi, že nám vyšla aspoň jediná presilovka, ktorú sme mali," uviedol k svojmu 15. presnému zásahu v ročníku odchovanec breznianskeho hokeja. Bystričanom sa proti trenčianskej Dukle celkom darilo a navyše táto kvalifikačná dvojica bola v roku 2018 dokonca finálovou a po nej získali "barani" druhý štatút majstra slovenskej extraligy.

Prečítajte si aj

Novozámčania vylúčili pomstu za Obdržálka, z Košíc chcú stav 1:1

"Toto už je play-off. Tímy idú do toho naplno. To, že nám sezóna s Trenčínom vychádzala, teraz sa nemusí zopakovať. Celá séria bude veľmi ťažká a náročná. My však budeme bojovať do konca. Určite nás mrzí, že sme si nechali zobrať náskok, ale Trenčín hral dobre. Mali sme udrieť v predĺžení pri našich šanciach, ale bohužiaľ," zamyslel sa Faško-Rudáš.

Prečítajte si aj

VIDEO Vulgárny slovník a prerušené spojenie: Rozhodca po škandáli v NHL schytal najtvrdší trest!

Prvému hosťujúcemu útoku takpovediac hrozilo, žeby sa rozpadol. Trenčania sa špeciálne zamerali na Patrika Lampera, ktorý sa tri razy zbieral z ľadu. Po väčších zákrokoch však neobstál s vážnym zranením a udržal sa v hre. "Bola tam nejaká obava o neho, ale sám sa vyjadril, že bude schopný pokračovať," dodal Martin Faško-Rudáš.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články