Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Vulgárny slovník a prerušené spojenie: Rozhodca po škandáli v NHL schytal najtvrdší trest!

NASHVILLE - Tim Peel ako hokejový rozhodca v NHL skončil. Osudným sa mu stalo sporné vylúčenie útočníka Nashvillu Predators Viktora Arvidssona v zápase proti Detroitu Red Wings (2:0). Mikrofóny zachytili Peela, ako vyhlásil, že v každom prípade chcel hráča Nashvillu poslať na trestnú lavicu.
Zdroj: 39037
Zdieľajte:

Incident sa stal na konci piatej minúty druhej tretiny, keď Arvidsson jemne postrčil Jona Merrila a na prekvapenie všetkých putoval na trestnú lavicu za podrazenie. "Nebolo to nič hrozné, ale chcel som dať Nashvillu sku... trest v úvode," zachytil mikrofón hlas rozhodcu aj s vulgarizmom a vtedy sa spojenie prerušilo.

Prečítajte si aj

VIDEO Po góle cez celé ihrisko takmer preletel cez mantinel: Zámorský brankár rozburácal striedačku aj štadión

Vedenie ligy následne v stredu vyhlásilo, že Peel už pre NHL pracovať nebude. "Správanie Tima Peela bolo v rozpore so základnými zásadami, ktoré očakávame od našich rozhodcov a ktoré si naši fanúšikovia, hráči a tréner zaslúžia. Neexistuje ospravedlnenie k takýmto výrokom, bez ohľadu na kontext a zámer," citovala agentúra AP stanovisko viceprezidenta hokejových operácií NHL Colina Campbella.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články